Skocz do zawartości

Nasze wyroby


Kristos1971

Rekomendowane odpowiedzi

To dorzucę swoje 3 grosze bo mam zabawkę ;-) Dzięki wam tfu! Język do.... Ucieka ;-) dlatego nieśmiało przedstawię wam moje początki :grin: jak nie ten dział to proszę admina o przeniesienie

Na pierwszy raz poszły oscypki :grin: 830a1757f9c047bc65b56f7ab5035446.jpg

b9a97a9efcd8679195381416afead2c2.jpgI ricotta

81cbe116531739414d4f9ec37b7aaf8a.jpg

Oscypek wygląda tak b007b7cdf980b0fe4d227b9bc07655e7.jpg I nie ma takiej ilości żebym tego nie pochłonął (robiłem 3 razy za każdym razem lepszy i wiem teraz źr garnek 30 l po babci się przyda :grin:)

Potem była porażka :-( biała peklowana

802fcf326add867dd7df41aea636fdd8.jpg381066f074607982d82e77267ecd02f0.jpgee32bb7fa467843575cb20dbf18e49ed.jpgd49d0acb929412ad919f2a6948c6528a.jpg

Za słona ( 20 gr na kilo i za chuda) niby wszyscy mówią super ale ja wiem ze to scierwo nie zjadliwe ;-)

Dziś zapeklowalem szynkę konserwowa trochę według przepisów trochę pod siebie, zobaczymy co wyjdzie w niedzielę :grin:

No i dziś upieklem chlebek ;-) a9bb363910fdc016b32578c6c3acecb0.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.