Kristos1971 Napisano 11 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2015 Nie samym chlebem człowiek żyje- jak głosi pismo... Wziąłem sobie powyższe do serca i.... Przedstawiam: Dziurawy pieprzowiec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 11 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2015 Mniam! Wygląda naprawdę smakowicie!Na samą myśl, ślinianki wybuchają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 12 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2015 To dorzucę swoje 3 grosze bo mam zabawkę ;-) Dzięki wam tfu! Język do.... Ucieka ;-) dlatego nieśmiało przedstawię wam moje początki :grin: jak nie ten dział to proszę admina o przeniesienie Na pierwszy raz poszły oscypki :grin: I ricotta Oscypek wygląda tak I nie ma takiej ilości żebym tego nie pochłonął (robiłem 3 razy za każdym razem lepszy i wiem teraz źr garnek 30 l po babci się przyda :grin:) Potem była porażka :-( biała peklowana Za słona ( 20 gr na kilo i za chuda) niby wszyscy mówią super ale ja wiem ze to scierwo nie zjadliwe ;-) Dziś zapeklowalem szynkę konserwowa trochę według przepisów trochę pod siebie, zobaczymy co wyjdzie w niedzielę :grin: No i dziś upieklem chlebek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosi Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 2015 No piękne cuda :) Biała peklowana idealna na gryla i do żuru :) W żurze może by straciła sól. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 2015 Wydzieliłem,, by tylko tu było smakowicie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 15 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2015 No smaczek na dobranoc :-D dziś szyneczka konserwowa się osadza ;-) w sobotę będzie do buteleczki :-P<br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 17 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2015 (edytowane) A tak na gotowo :-D I biała w jelicie baranim Edytowane 17 Października 2015 przez wielebny67 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 17 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2015 Widzę, że mamy na forum wielu speców od "domowego" jadła ;P Wszystko wygląda mega smakowicie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 17 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2015 Zróbmy ten zlot. Z chęcią spróbowałbym tych frykasów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 23 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2015 Dziś pasztecik ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 31 Października 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2015 Świetnie wyglądają te fragmenty martwych stworzeń, pewnie też są i smaczne.... Na wiosnę trzeba się zorganizować.... Może jest wśród nas jakiś konstruktor napojów ze sfermentowanych owoców? Dopełniłby naszą ,,twórczość''... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 2 Listopada 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 2015 Może jest wśród nas jakiś konstruktor napojów ze sfermentowanych owoców? Dopełniłby naszą ,,twórczość''... Nikt się nie przyzna?! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 3 Listopada 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2015 Mam kilka sprawdzonych sposobów na doprawienie już gotowych wyrobów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się