Hermes Report post Posted March 14 Ma ktoś jakieś doświadczenia z tymi ciuszkami? Share this post Link to post Share on other sites
Stanek Report post Posted March 14 Jakość i wygodna na plus choć cena trochę za wysoka. Wydaje mi się, że powinieneś znaleźć coś tańszego o podobnych parametrach. Share this post Link to post Share on other sites
Hermes Report post Posted March 14 Problem jest taki, że przymierzałem kilka zestawów i ten Held najlepiej na mnie leżał. Jestem dość szczupły i nie mogłem trafić na coś "nie workowatego". Share this post Link to post Share on other sites
staszek_s Report post Posted March 14 Uważaj, zazwyczaj po ślubie się przybiera ;) Share this post Link to post Share on other sites
Hermes Report post Posted March 14 @staszek_s nie strasz :P Póki co nie widać dodatkowych kilogramów :P Share this post Link to post Share on other sites
Stanek Report post Posted March 26 Dodam, że z Helda posiadam takie rękawice https://gmoto.pl/rekawice-held-fresco-ii-black-12,130905.html, kolejny sezon na nich latam i nie widać śladów zużycia. Może z kurtką i spodniami będzie podobnie :) Share this post Link to post Share on other sites
Hermes Report post Posted March 26 Po wypłacie przymierzę raz jeszcze kurtkę i spodnie. Pamiętam, że zamek na przedramieniu mnie drażnił, ale może to kwestia przyzwyczajenia. Share this post Link to post Share on other sites