Hermes Report post Posted August 8, 2014 Jak macie/znacie jakąś ciekawą literaturę o tematyce motocyklowej, to piszcie tu! Jak wrócę do domu, to podrzucę parę pozycji. Share this post Link to post Share on other sites
Marcin Report post Posted August 8, 2014 tak bardzo dobry pomysł z tym tematem . Mam tak : Wyprawy motocyklowe - Roberta Wicks A twist of the wirst - keith code Przyśpieszenie II - keith code Gaźniki motocyklowe - Rafał Domowski Motocykle wermachtu - Wydawnictwo militaria Mam jeszcze motocyklista doskonały ale gdzies się zapodział albo komuś pożyczyłem i nie wiem komu . Wszystkie są fajne :) Share this post Link to post Share on other sites
Hermes Report post Posted August 8, 2014 Ostatnio do mnie przyszły: Będzie lektura do łóżka. Teraz mam: Wszystko ładnie przedstawione, mapki są - dobrze się czyta Ciekawe do przejrzenia Ciekawe do przejrzenia Całkiem dobrze się czyta, ale za mało stricte o podróży motocyklowej - samej w sobie Share this post Link to post Share on other sites
Marcin Report post Posted August 8, 2014 o właśnie 126 dni na kanapie tez mam ale nie podobało mnie się :P po zajebistych wstępach robi się kure...sko nudne . Share this post Link to post Share on other sites
Hermes Report post Posted August 8, 2014 No dokładnie :P Share this post Link to post Share on other sites
Tank Report post Posted August 26, 2014 Nie dosyć, ze nudne to odnioslem wrażenie, ze autor bardzo chce uświadomić czytelnikom, ze juz wszędzie byl i wszystko widział. A przy okazji jaki to on jest zajebisty, a jego kolega pierdoła... . Share this post Link to post Share on other sites
Hermes Report post Posted January 24 U mnie mała aktualizacja biblioteczki motocyklowej: Share this post Link to post Share on other sites