Jump to content

Władysławowo . woj pomorskie

Marcin
 Share

Recommended Posts

Władysławowo . woj pomorskie
domek letniskowy ogrodzony, oświetlony , "konie " mogą stać nawet kluczone pod daszkiem i na dywaniku. Ilość miejsc ograniczona.
Miejscówka u nasady półwyspu helskiego , do 3miasta około  30km całekiem przyjemnej drogi na motór zarówno taki na szose jaki na szuter :) 
Dla mega surwiwal-owców nawet znajdzie się kilka metrów tray na namiot ( oby nie za długo bo żółte plamy trawy sie później robią :P ) 

Więcej info tylko na telefon ( siedem dziewięć trzy dwa zero trzy 531) lub mailem . W sezonei letnim mam rezerwowane terminy wcześniej ale nie zaszkodzi zadzwonić zapytać . W razie co jak sam nie będę miał to postaram sie pomóc coś znaleźć . 
Ogłoszenie ma charakter pomocy w spędzaniu miło czasu ludzi z pasjom a nie typowo zarobkowe ( choć za darmo nie będzie - tez ponosze koszty ) . Zapraszam wszystkich rowerzystów , motocyklistów, pielgrzymów i innych zwariowanych pozytywnie ludzi. 
Z racji że pisze  to w wigilie Bożego Narodzenia - wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT!

Edited by Marcin

• 2 years later...

Dziwne to jest . Wydawało by się , ze w  wakacje  ciężko coś na dzień czy dwa wynająć nad morzem ( zresztą i nie tylko nad morzem ) ,że drogo itp. a przez 4 lata nie zadzwonił nie napisał nik nic żadnego zapytania. Znak zę bardzo dobrze jest w turystyce albo Władysławowo jest wybitnie nie pod drodze właścicielom jednośladów.
 Tak czy inaczej  pozdrawaiam a przy okazji moze ktoś to czyta z okolic sudet lub bieszczad i może ma jakąś tanią kwatere? Na dzień czy dwa  we wrześniu . :)

Kurcze, zobacz - byłem 2 tygodnie temu Władku i nie kompletnie zapomniałem o "Tobie" 😞

Co do Sudet lub Bieszczad - wydaje mi się, że nie będzie w czym wybierać, tylko zmuszony będziesz do klepnięcia tego co bd wolne... Szukałem ostatnio czegoś wolnego w Biesach na kilka dni i wszystko pozajmowane...

• 2 months later...
W dniu 8.08.2021 o 09:49, Hermes napisał:

Kurcze, zobacz - byłem 2 tygodnie temu Władku i nie kompletnie zapomniałem o "Tobie" 😞

Co do Sudet lub Bieszczad - wydaje mi się, że nie będzie w czym wybierać, tylko zmuszony będziesz do klepnięcia tego co bd wolne... Szukałem ostatnio czegoś wolnego w Biesach na kilka dni i wszystko pozajmowane...

A widzisz a ja byłem w bieszczadach w sudetach od Wetliny po  >Głuchołazy  6 nocy i wszystkie bez problemu w innym miejscu. Chyba miałem farta 🙂

• 1 year later...