polly Napisano 17 Lipca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipca 2015 (edytowane) Cześć. Do sprzedania jest mój gaźnik w owiewkach. W bardzo ładnym stanie. W tej chwili nie wymaga żadnego wkładu. Olej wymieniony 3tys. km temu. Opony wystarczą na około 6tys. w miarę turystycznej jazdy. Napęd w początkowej fazie naciągu. Reszta opisana w ogłoszeniu. Właściwie jedyny minus to wgniotka na baku. http://olx.pl/oferta/sv-650-s-zadbana-w ... aSJxW.htmlCena 6 900,- do negocjacji. Jak ktoś będzie zdecydowany, to możemy co nieco podyskutować.Kontakt 513 981 878 lub PWPozdrawiam! p.s. Bierzcie, bo zbieram na V-stroma! Wg. prognoz lekarzy mam czas do wiosny... :facepalm: Edytowane 17 Lipca 2015 przez polly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 19 Lipca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipca 2015 Właściwy kierunek na Vstroma obrałeś! ;) Zdrowia życzę! Myślałem, że coś polatamy w wakacje. Zdrowia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polly Napisano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipca 2015 Właściwy kierunek na Vstroma obrałeś! ;) Zdrowia życzę! Myślałem, że coś polatamy w wakacje. Zdrowia!! Zmieniam po prostu opakowanie SVki na trochę wygodniejsze. Tak coby większe dystanse przyjemniej się robiło :). Dzięki wielkie! Generalnie wszyscy lekarze twierdzą, że przejdzie mi po paru miesiącach. Póki co, ostatnio wsiadłem na moto i w momencie, kiedy trzeba było hamować "odcięło mi prąd" z ręki - nie byłem w stanie klamki wcisnąć. Toteż stwierdziłem, że może to prawda z tym nie wsiadaniem na moto w tym sezonie :-/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 19 Lipca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipca 2015 Serducho to samo, jedynie charka delikatnie inna w DL i SV. Zdrowie i bezpieczeństwo zawsze na pierwszym miejscu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polly Napisano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 2015 Ze względu na masę i nieco inny rozkład mocy na pewno będzie różnica. Jak dojdę do siebie, to kolega mi ma pożyczyć DLa K5 na jazdy testowe ;). Wtedy finalnie zdecyduję co dalej. Tymczasem regeneruję się aktywnie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi