PiotrEm Napisano 9 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2020 Dzień dobry cześć i .... Hermes dał linka na forum motocyklistów z taką fotorelację z Korsyki, że nie mogłem się niezapisać Konserwa wymiata, a ja mam nadzieję, że zaczerpnę tu inspiracji (czyt. gotowców) do własnych dalekich podróży,. Dwa słowa o mnie: kryzys wieku średniego przechodzę łagodnie, aktualnie trzeci sezon jeżdżę YBRką 250 i lada moment zamienię na V-Storma 650, kolor już wybrałem To na razie, idę sobie poczytać i pooglądać, co tu macie. LwG, Piotr M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 9 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2020 Cześć! Witamy na forum! Krakus wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrEm Napisano 9 Kwietnia 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2020 U mnie w domu nawet "bezglutenowa" żona potrafi sama wciągnąć pół puszki bez chleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 9 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2020 Wie co dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi