Luke_ARh+ Napisano 4 Czerwca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2014 Cześć! Mam na imię Łukasz i mam nadzieję, że to forum wkrótce wypełni się po brzegi postami i użytkownikami, podobnie jak "inne" tego typu miejsca w internecie. Na chwilę obecną latam DR 650 SE z 2000 r. ale w nowym sezonie myśleć będę o LC4 ADV >2003 r. Z zawodu bronię ojczyznę przed Putniem i innymi takimi co to wojować by chęć mieli. Wydaje mi się, że jestem zrównoważonym facetem, mam żonę i 4 letniego synka. Mam też wyżej wspomniane SE na gaźniku Keihina i tutaj nie zawsze ma zastosowanie określenie "zrównoważony facet" :diabel: PozDRawiam SErdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 4 Czerwca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2014 Pozostaje mi pięknie powitać znajomą mi postać :P i mam nadzieję' date=' że to forum wkrótce wypełni się po brzegi postami i użytkownikami, podobnie jak "inne" tego typu miejsca w internecie. [/quote'] Życzę nam wszystkim, aby Twe słowa stały się faktem! Witaj na pokładzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 4 Czerwca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2014 Cześć Łukasz. LwG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi