WieRcik Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Zaczynam się zbroić , potrzebuję gmole do Dziobaka , mój serdeczny przyjaciel Marek K. niestety jest zawalony robotą , może znacie kogoś kto z "chęcią" zrobił by gmole do mojego sprzętu. //Hermes: przeniosłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 15 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Od siebie mogę polecić: moto-adventure-tech.com.pl Zadzwoń i popytaj, co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Znalazłem jeszcze http://motostel.pl/kontakt.html dzwoniłem wczoraj podobno ma właśnie do T400 , ma podesłać foty jak to wygląda na moto , Hermes brałeś od MAT gmole ? Jak to wygląda cenowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 16 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpnia 2014 Z motostel'u brałem stelaże do DR. Musiałem odsyłać 3 razy, bo były źle zrobione... Suma sumarum wszystko było ostatecznie ok, lecz inni mieli większe problemy. Jak znajdę odpowidni temat na SuzukiDR to podeślę. Z MAT, brałem stelaże boczne i stelaż centralny. Kontakt wzorowy, wykonanie pierwsza klasa. Najlepiej zadzwoń do p. Miłosza i popytaj o wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpnia 2014 Gadałem z nim , potrzebuje motocykl na min. 5 dni , cena ok.450zł , jak nie znajdę nikogo bliżej to zimą mu zawiozę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi