wneku Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 Witam wszystkich jeszcze raz. Parę tygodni temu stałem się posiadaczem Suzuki V-Strom z 2013 roku ze skromnym przebiegiem około 7000 mil. Jest to mój pierwszy motocykl wcześniej była tylko pierdziawa czytaj skuter. Wahałem się pomiędzy Kawasaki Versys a Suzuki V-Strom, ostatecznie wybór padł na V-stroma. Podczas poszukiwań również rozglądałem się za wersją 1000 (po rozmowie z Hermesem) aczkolwiek po sprawdzeniu cen ubezpieczenia czyli około 2000 funtów (mieszkam w UK) stwierdziłem, że jednak pozostanę przy 650. Poniżej kilka zdjęć. Oczywiście naklejka forumowa obowiązkowo zaaplikowana na kufrze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 No pieknie pieknie! Witamy "Wyspiarza" na forum. Dobrze się prezentuje ten DLek! Jakieś mody przewidziane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek_s Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 Bardzo dobry wybór, będzie Pan zadowolony :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dondi Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Potwierdzam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanek Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 Bardzo uniwersalny motor, który daje dużo frajdy z jazdy. Suzuki ma lepszy silnik, natomiast Yamaha według mnie się lepiej prezentuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts