Hermes Posted May 3, 2019 Report Share Posted May 3, 2019 Zestaw kupiłem pod koniec 2018 roku. Nalatałem już około 2,5kkm. Kurtka: Bardzo wygodna, fajnie przylega (dużo regulacji). Wentylacja na duży plus. Na rękawach, klasie i plecach można ją rozpiąć co powoduje przyjemny powiew wiatru. Spodnie: Trochę trudno się je zakłada, bo spodnie po rozpięciu rozporka nie można szeroko rozciągnąć, bo jest materiał na kieszeń w tym miejscu wszyty. Zamki na udach po rozpięciu wentylują nogi. Kieszenie trochę za duże. Podczas powrotu ze zlotu jechaliśmy w deszczu, miałem membrany wpięte - niestety na klacie i tyłku przeciekłem. Przednie kieszenie w kurtce w środku były suche, natomiast kieszenie w spodniach były wilgotne wewnątrz. Jak rozmawiałem ze sklepem to nie mieli ani jednej reklamacji na Sand 3, więc możliwe, że gdzieś coś źle zapiałem czy coś. Musze mieć to na uwadze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted May 5, 2019 Author Report Share Posted May 5, 2019 Zrobiłem dziś próbę wody w mieszkaniu. Membrany nigdzie nie przeciekły... Najwidoczniej coś mi się gdzieś podwinęło, lub niedokładnie się zapiąłem... Trzeba znów pojeździć w deszczu by zweryfikować... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts