Hermes Posted March 31, 2020 Report Share Posted March 31, 2020 Pany, ostatnio trafiłem na fajną na aplikacje do nawigacji: MapFactor GPS Navigation Maps Używałem jej na urządzeniu z Windows 6.0 CE Z plusów: mapy offline można włączyć neta i jest live traffic ogromny plus za możliwość dodawania punktów pośrednich (jak dla mnie największa zaleta) szybko działa bardzo proste GUI korzysta z map OpenStreetMap Z minusów: brakuje mi wyznaczania alternatywnych tras Po testuje jeszcze trochę, ale dla mnie na plus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nduro Posted May 1, 2020 Report Share Posted May 1, 2020 Dołożę 3grosze, też używam tej aplikacji w wersji darmowej i jestem zadowolony. Pobrałem sobie mapy aż po Tadżykistan bo miały mi się przydać, ale sytuacja jest jaka jest i tyle... Wracając do navi nie wiem jak zmienić wyszukiwanie nazw w języku jaki jest aktualnie ustawiony bo cały wschód mam cyrylicą i nie bardzo można coś znaleźć. Ale wyszukując z punktu na mapie jest ok. Co do braku alternatywnych tras, możesz skorzystać z opcji tryb wyznaczania trasy najszybciej/najkrócej/najtaniej z pewnością będzie inaczej coś w stylu alternatywnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted May 1, 2020 Author Report Share Posted May 1, 2020 Alternatywne trasy są dostępne po wykupieniu pakietu za około 28zł ze sklepu googla. Jest petarda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nduro Posted May 2, 2020 Report Share Posted May 2, 2020 Ale piszesz teraz o sofcie na Androida, ja na Win ce6, mnie zadowala darmowa wersja. Nic więcej nie potrzebuję, a jak jest potrzeba to ratuje navi googla w telefonie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted May 4, 2020 Author Report Share Posted May 4, 2020 Zgadza się, pisze o wersji na Andka. Postanowiłem że zrobię mojego starego Xiaomi Redmi 3S Pro navi do moto. Plusem komóry w porównaniu do urządzenia navi jest znacznie lepszy zasięg GPS. Mój Navroad długo łapał fixa i czasem w aplach się gubił. Komóra ma dodatkowo wspomaganie siecią komórkową i inne bajery przez co GPS zapitala aż miło. Niemniej zawsze wożę ze sobą oba urządzenia. Tak w razie W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts