gajaj Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 (edited) Cześć! Wczoraj wieczorem wróciłem z Grossglocknera i po tym wyjeździe natchnęło mnie na zmianę motocykla. SVka jest cudownym motocyklem, w dodatku mam egzemplarz w bardzo dobrym stanie. Problem tylko taki, że na długich trasach jednak fajny byłby wygodniejszy motocykl. Jeszcze nie jestem w 100% przekonany czy sprzedawać ją teraz i kupować coś turystyczno-endurowatego za 6-7k czy np. poczekać do przyszłego sezonu i wtedy kupiłbym sprzęt za około 10k. To temat do grubszych rozkmin. Przejdę w końcu do meritum. Za 6-7k kupię Hondę Dominator 650 lub Transalpa z pierwszej połowy lat 90, Kawasaki KLE 500, Aprillię Pegaso 650, Suzuki Freewind, ew. Suzuki DR650. Kompletnie nie mam pojęcia o tych motocyklach. na żadnym nawet nie siedziałem. Możecie doradzić coś w tej kwestii? Jakieś opinie, sugestie? Może jakiś inny sprzęt w tej kategorii znacie? rabato.com Edited September 11, 2020 by gajaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 Jak dla mnie wybór jest prosty - Suzuki DL 650. Silnik zasadniczo ten sam co w SV, także niezniszczalny, a wygoda na wysokim poziomie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajaj Posted September 11, 2020 Author Report Share Posted September 11, 2020 Bardzo dziękjuę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts