Ertek Napisano 4 Czerwca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2014 Cześć. Moim marzeniem jest zwiedzanie na dwóch kółkach. Mam big nakeda, ale on słabo się do tego nadaje. Może na jesień kupię enduro i podszykuję na przyszły sezon. Myślę o AT RD 04-07. Podobają mi się też nowsze enduro (Triumph, KTM, BMW), Ale boję się elektroniki. Wolałbym naprawiać stare moto u kowala w Rumunii.;). Pozdrawiam i lewa w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ventus Napisano 4 Czerwca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2014 Cześć! Bardzo miło mi Cię powitać na forum, jako pierwszego użytkownika! Ja na razie nie ma żadnej maszyny, ale mam nadzieję zmienić to w nadchodzącej przyszłości:P Kiedyś miałem JAWE 350, ale niestety często się psuła, a żywcem nie miałem czasu pielęgnować jej i odłożyłem magię jazdy na późniejsze lata. Pozdrawiam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 4 Czerwca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2014 Witamy oficjalnie pierwszego usera, który powiększył nasze grono! Życzymy szerokości i wielu nawiniętych kilometrów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2014 Poprosiłem admina o zmianę nicka. Jeżeli ktoś czuje się urażony, to jego problem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi