berenikas Posted September 21, 2022 Report Share Posted September 21, 2022 heya :)) w którym banku polecacie założyć konto firmowe?? działalność 1 osobowa.Zakładam,że na początek dochody nie będą szałem. Konstruktywne kom poproszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
starmilks Posted October 19, 2022 Report Share Posted October 19, 2022 ING jest darmowe przy płatnościach chyba zus tylko z konta. Nie pamiętam bo zawsze z niego płacę i nigdy nie miałam opłat. I karta 0zl przy płatności ja na 300zl. A tak na serio to warunki są rózne w róznych bankach. Najlepiej będzie jak po prostu wejdziesz sobie na ranking kont bankowych i zobaczysz sobie jak to wygląda. Na tej podstawie dobrze jest wybrać dla siebie odpowiednie konto bankowe. Wiele banków daje tak poza tym niezłe promocje na otwarcie konta. Czasami dobrze jest z nich skorzystac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcusPi Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 ING jest spoko, ale w porządku jest też Santander czy Bank Millenium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts