Hermes Napisano 8 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2014 Po drodze, dla chętnych, mogę coś wziąć jako plecaczek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 8 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2014 Ja poproszę ortopedkę:@:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 8 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2014 Po drodze' date=' dla chętnych, mogę coś wziąć jako plecaczek :D [/quote'] Przeciez Ty juz jedziesz ze swoim plecaczkiem! U mnie jest miejsce!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 8 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2014 Aga się rozchorowała... :( Wobec tego mamy dwa miejsca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 8 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2014 Dawaj adres podjedziemy podleczymy:angel::angel: Oczywiście z czystej koleżeńskiej chęci pomocy:diabel::diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqlec Napisano 8 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2014 Ktoś tu się chyba za bardzo cieszy z tego powodu :D - - - - - aktualizacja - - - - - Dawaj adres podjedziemy podleczymy :angel::angel: Oczywiście z czystej koleżeńskiej chęci pomocy :diabel::diabel: :diabel: Jeżeli miałoby to pomóc, to myślę, że jest to warte rozważenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Aga, Ty się kuruj lepiej!! :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 9 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Hermes może Adze zaszkodziła nieodpowiednia końcówka mocy :facepalm::facepalm: ale jest na to rada kilka magicznych sztuczek :przytul: okładziki i :P i takie tam:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Dobra dobra, koniec już :P Kto chciałby poopowiadać i zaprezentować jakieś fotki z podróży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Jak nie zapomnę to wezmę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Ktoś coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 PS. Wielebny z Tankiem nocują. :) Ps2 Zdecydowanie w osobnych wyrach!!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Świetna wiadomość! 1. Piwowarek + osoba towarzysząca - raczej nie, ale niewiadomo 2. Hermes 3. WieRcik 4. Ertek 5. Besku 6. IRo + przytulanka 7. Dwie sztuki jeszcze bez moto ale w puszce. 8. Tank 9. Wielebny67 To mamy pewnych 10 osób + 2 niewiadome. Balia będzie czekać na nas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Tank może się troszkę spóźnić bo ma troszkę prasowania pieluch w domu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Cos trzeba wziąć ze sobą oprócz rzeczy oczywistych i niezbędnych? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Weź żelazko możesz mieć problem się z nim rozstać po 2 dniach prasowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Świnia nie kolega! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Netbooka ja wezmę. Weźcie kąpielówki do bali :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Tak tak wiem ze taki jesteś a ja maciek ;-) Jak coś to dzwonić 505 sto 614 tel do mnie do tanka nie ma co dzwonić on do tej pory jak dzwoni tel to się zastanawia nacisnąć zieloną czy czerwoną słuchawkę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Netbooka ja wezmę. Weźcie kąpielówki do bali :D No przeciez skoro bedzie stado prostytutek, to po co kąpielówki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 a jak sie trafi conchita wurst? :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Wielebny będzie wniebowzięty... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 9 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Nie on jeden:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 9 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Piotruś to ty z nienacka do brodaczy do wyra w nocy wskakujesz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 9 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Października 2014 Oj tam oj tam , człowiek nie jest taki żeby się nie poprzytulał , nawet do brodatego:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi