Martini_222 Napisano 27 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2014 Jak to mówią : I tak wszyscy skończymy na BMW :D Ciii..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 27 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2014 Ni chu.... ja , widać że nie miałeś Triumpha pod dupą.:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 27 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2014 Jak to mówią : I tak wszyscy skończymy na BMW :D Ciii..... No to przesadziłeś grubo. To już wolałbym KTM'a.:-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 27 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2014 Tu się zgodzę jeżeli miałbym się na "coś" przesiąść to najprędzej na KMTa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 28 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2014 Bo nie jeździliście na Kacie i na BMW... :) Kat nadal czasem mnie kusi (ale tylko czasem) Posiadanie Kata, to jak małżeństwo z supermodelką D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini_222 Napisano 28 Września 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2014 Hehe, napisałem to z przekąsem :) a tak naprawdę w nocy śni mi się taki 990 adv. Nie zapomnę jak w Gdyni na Red Bull Air Race zamist oglądać maszyny robiące akrobacje w powietrzu stałem i gapiłem się na zaparkowanego Adventure, a potem podczas powrotu do domu nie wiedziałem o czym rozmawia mój syn z moją żoną. Samoloty...? Tobyły tam jakieś samoloty...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 28 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2014 Jeździłem GS i jakoś mnie nie powalił na kolana , a po rozmowie z zaprzyjaźnionym servicantem bmdablju kazał mi sobie wybrać największy młotek w warsztacie i ciulnąć się ze dwa razy solidnie w potylice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Jak to mówią: Jeden lubi ogórki, drugi jak mu nogi śmierdzą... :) Ale dlaczego w potylicę? Psuja sie te beemki? //Hermes: wydzieliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Bo niemieccy faszyści (hitlerowcy) na beemwu zdobywali świat kilkadziesiąt lat temu. To mój powód. A psują się wszystkie współczesne maszyny. Taka polityka panie:facepalm::facepalm::facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 No, ale patrząc przez taki pryzmat, to Japończycy na rowerach pana Hondy tez wyżynali tych i owych... Tak samo Włosi na swoich Gutkach... :D Jaki z tego wniosek? Faszysci i Imperialiści robią sprzety dobre bo sprawdzone w warunkach bojowych! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Gdyby nie przesrane położenie geopolityczne naszego kraju, to jeździłbym Junakiem 1300 Super Sport i Sokołem !000 Super Enduro.:@:@:@ Sorry za off topic. Hermes, wydziel to proszę do hydeparku pod tytułem dlaczego nie lubię beemwu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 I Hondy... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 A wg mnie motocykle BMW w piękny sposób jednocza motocyklstow w Polsce. Gdyby nie one to hondziaze wyszydzali by suzukowcow, ci z kolei kawasaki itd. A tak wszyscy zgodnie szydzą z BMW.... :) ... A później I tak je kupują. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Thnx. - - - - - aktualizacja - - - - - Tak szczerze, to dla mnie w beemkach płaci się za śmigiełko. Był (może jeszcze jest) "zajebisty" (niestety tylko na papierze) model G450. No i co? Jakoś nikt o nich nie pisze, nie zabijają się o nie na aukcjach, itd. Po prostu niewypał, a szkoda bo rozwiązania ma dobre, np. zębatka zdawcza w osi wahacza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Spytaj Sambora na jakie moto przesiadl sie z Afryki :D (podpowiedź: silnik 450 ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 To nie jest tak że mam jakieś uprzedzenia do marki , ale mam określoną kasę i w tych pieniądzach chcę dostać to co można najlepszego , nie będę się zabijał zadłużał żeby mieć np. beemkę afrykę czy inny "kultowy" sprzęt , wiele czasu poświęciłem zanim wybrałem i póki co nie zamierzam zmieniać , a wracając do kwestii technicznych jak mi kolega servisant pokazał jak te motocykle są w tej chwili produkowane , głównie sprawa rozbija się o materiały , wiercił wiertłem z lidla śrubę którą ukręcił , niby 8.8 , w wahaczu żeby koło ściągnąć to mi ręce opadły , stwierdził że gdyby brać to staruszka ale ładny egzemplarz kosztuje sporo a kupno trupa i uzdrowienie go jeszcze więcej i tak mamy kwadraturę koła , dla mnie najważniejsza jest jazda a nie brandzlowanie się że "jeżdżę" (na lody do Olsztyna albo pstrąga do Złotego Potoku) super drogim i wypasionym sprzętem , mam mieć wygodnie i zapasem mocy bo nie lubię wachlować biegami i jak mi coś wyje za uszami. A jak historia dowodzi można wszystkim wedle uznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 I dokladnie o to właśnie w tym wszystkim chodzi!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Tank. Nie wszyscy mają tak jak Ty. "GS über alles!!!" Ale spoko. Wszystkie moto są fajne i dają frajdę! Pokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Ale to ja odnoszę wrażenie, ze to Afryki dla ich kierowników są uber alles a smigielka wręcz przeciwnie... :D ale luzik, ja to na miękko... ;) PS. Motocyklem, który jest dla mnie uber alles jest moja suzi GS110X z 80 roku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Nie obrażam się za kondona i inne. Po prostu lubię swojego mułka Pepe. Znam lepsze enduraki. Dopóki mnie nie przyciśnie finansowo, dopóty Afryka ma u mnie ciepły garaż, wycieczki i serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 I Wbrew pozorom ja tez lubię AT, tak Zreszta jak starą Supertene czy R80PD (to oczywiście najbardziej ;))bawi mnie jedynie dorabianie ideologii i tworzenie podziałów w imię"lepszości". To piekna pasja i powinna laczyc ludzi a nie dzielić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Ale nie ma to jak podrzeć łacha , ze "wspaniałości" sprzętu oponenta , to tak jak z autami "WOLĘ PCHAĆ JEEPA NIŻ JEŹDZIĆ LANDROWEREM":angel::angel::angel::angel::angel: Czemu właściciele Jeepów tak dobrze się znaj?? Bo rano widują się na stacji przy dystrybutorze Czemu właściciele Landrowerów tak dobrze się znaj?? Bo codziennie widują się u mechanika. Ot cała prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Darcie łacha zawsze poprawia humor! (drącemu :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Dobra, obrońco uciśnionych, wrzucaj zdjęcie swojego "grubasa" :cyklop::cyklop::cyklop: Będziemy wiedzieli z czym zadarliśmy. ;) Tank. Jeśli się wkurzasz to sorry. Już koniec. Musiałem Cię wyśledzić na FAT żeby dowiedzieć się że masz BMW. Siedziałem niedawno na dużym GS'ie i fajne moto. Wrażenie robi przechył przy dodawaniu gazu. Podróżuje się podejrzewam zacnie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Jezeli poczytales moje wpisy to wiesz, ze nie jestem z tych co się wkurzają. Fotki zamieszczę gdy tylko ogarne temat niemożności zalogowania na kompie. Tapatalk mi krzyczy, ze zdjęcia za duże... Nie ogarniam... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi