Ertek Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Proszę: BMW G 450X Aukcje w PL. Nic tylko brać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Ale że co komputer w crosie?????:facepalm: a jakuzi i plazma za dopłatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 29 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2014 Czytałem żeby starszych niż od 2010 nie dotykać:facepalm::facepalm::facepalm: Choroby wieku dziecięcego potrafią utruć największych fanów śmigiełka:zdziwko::zdziwko::zdziwko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 30 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2014 Dobra' date=' obrońco uciśnionych, wrzucaj zdjęcie swojego "grubasa" :cyklop::cyklop::cyklop: Będziemy wiedzieli z czym zadarliśmy. ;) [/quote'] Ok, kilka słitfoć mojej Niuni :) Ps Jakie to choroby? Ps2 AT nigdy nie wyleczono z jej przypadłości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 30 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2014 Bo wtedy straciła by swą kultowość :facepalm::facepalm: i mieli bym żyć z tym jej miłośnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 30 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2014 No tak... A tak jest adrenalinka... padnie regler czy nie padnie... Jest i dylemat... Skundlić Królową pompą od Supertenery i spać w nocy spokojnie, czy używać oryginalnej- najlepszej na świecie bo hądoskiej i wymieniac ja przy okazji każdego tankowania... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 30 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2014 A ja nie mam pompy:angel::angel: a regler mi się już spalił :angel::angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 22 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Października 2014 Wątek o BMW, to powrócę z pytaniem: Co z G450X jest nie tak? Za normalne pieniądze można mieć współczesne enduro. Tank, jak jest z serwisem, częściami, cenami w BMW? G450X, 2011r 3xG450X na Alledrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 22 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Października 2014 Części bardziej dostępne niż do wszystkiego innego a ceny? Jak przy każdym moto Wchodzisz na realoem.com spisujesz numer części i zamawiasz w każdym serwisie bądź sklepie bmw :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 22 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Października 2014 wielebny, rzuć jakiś link do sklepu z częściami i cenami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 22 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Października 2014 Realoem.com wybierasz motocykl,model, rok ceny w dolarach ale przekładają się na ceny w złotówkach w salonie często w salonie jest jeszcze taniej jak masz zaprzyjaźniony sklep bądź warsztat rabat nawet 20% zależy do jakiego modelu do np 1100 gs dużo patentów, sprzęgło od nowego garbusa Halle od skody pasek alternatora po numerze 13 zł zamiast 90 Ogólnie gs-y jeżdżą po 400-500 tys i mit ze się psują jak każdy pojazd jak kupisz zajezdzony to i będzie się sypal a przebieg 200 tys to tak jak w innym 40 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocie_ruchy Napisano 22 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Października 2014 Phi. O czym Wy wszyscy mówicie? Przecież to wstyd pokazać się pod Starbucksem na czymś innym niż Ducati. I serwis też najdroższy. I najczęściej się pasuje. Wiem, bo moja jeszcze nie zamówiona Multistrada już 7 akcji serwisowych miała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 23 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2014 O nadciągnął Pierwszy Spamer Rzeczypospolitej! :D Pamiętaj! Obowiązujące haslo: "Bij faszystę! " ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocie_ruchy Napisano 23 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2014 Spostrzegłem, iż moi ulubieni koledzy z grupy centrum nabijają sobie liczniki, aż miło, więc i mnie nie może tu zabraknąć. Wysłane z mojego GT-I9105P przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 23 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2014 Jacy ulubieni ;-) jedyni jakich masz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 23 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2014 Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 23 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2014 Nie martw się. Powrócisz na łono. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 23 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2014 Ja stroskany o Kocirucha... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocie_ruchy Napisano 23 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2014 Nic się nie bój. Prawda się obroni. Beemwju jest najlepsze. Tak mówią u nas w biurze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 23 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2014 Bmw to gówno w hui tyle ze nawet tego co pierwszy raz na moto wsiadzie to da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 23 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2014 Kółka boczne w zestawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 24 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2014 Nawet kółka nie potrzebne to samo jedzie wystarczy się kierownicy trzymać i mu nie przeszkadzać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Zobaczcie: BMW GS800 A to zmodyfikowany przez włoską Husqvarnę ten sam GS800, czyli Husqa 900R Nuda Zdecydowanie wybieram włoszczyznę. Nie tylko ze względu na design i osiągi. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocie_ruchy Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 W YT można sobie tą nudę pooglądać- koleś o ksywie Royal Jordanian nagrywał przez kilka lat swoje dojazdy do pracy w Londynie. Husqa brzmi super, ale gość i tak skończył na BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Oglądałem jak przerzucał wydechy ;) Ale to moto zajebiście mi się podoba. Za 7000E można wyrwać prawie nówkę. Na miasto i w okolice idealny. Już wystawiłem Suzi na sprzedaż. Ale na szczęście odzew jest zerowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi