WieRcik Napisano 2 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 Z racji przygotowań do totalnej "demolki" Dziobaka zastanawiam się czy zamontować filtr K&N czy Papera czy też zamontować stożki. Ktoś ma , próbował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 2 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 Miałem K&N stożkowy w puszce. Różnica była wyczuwalna. Dźwięk też się poprawił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 2 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 Tylko mie martwi jedna rzecz że jak wrzucę stożki to będą narażone na wodę bo puszkę trzeba wyrzucić. - - - - - aktualizacja - - - - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 2 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 A co masz w tej puszce? Taką klasyczną harmonijkę? Może jakiś producent robi taki model nasączany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 2 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 Jest dostępny K&N bez problemu , tylko nie wiem na co się zdecydować , ot taki wymysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 2 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 No, Gucio to za często go nie czyścił ;) Sam musisz zdecydować. Wody można się obawiać. Latanie w deszczu daje lepiej niż najlepsza myjnia, a moto tez czasem trzeba umyć. Zapomniałem. W B-Kingu też mam K&N'a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 2 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 W Sprincie też mam K&N , tylko te stożki jakoś tak rasowiej wyglądają , niby jest w oferci http://www.knfilters.com/search/product.aspx?prod=TB-9091 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 2 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 Cenią się!:facepalm: - - - - - aktualizacja - - - - - Łatwy masz tam dostęp? Bo trzeba go częściej niż wymiana bibuły myć i nasączać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 2 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 Z dostępem problemu nie ma tylko po każdej takiej operacji wypadało by wyregulować gaźniki. Chyba raczej nie będę kombinował tylko wsadzę filtr w puszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi