Ertek Napisano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2015 Prawie wszystkie etapy przerobiłem. (Oprócz psa i moto żony ;) ) Teraz jest powrót do "good" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polly Napisano 15 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2015 Ja na szczęście jestem na "even better" :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2015 U mnie na szczęście good++. Moto dwie i pół sztuki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polly Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2015 U mnie trzy sztuki moto dla dwóch osób ;). Znaczy się ja korzystam z trzech, moja dziewczyna z jednego :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2015 Dość niebezpieczne malowanie. ;) Jak się skupić na drodze?:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2015 Leżałbym cały czas na baku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 17 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2015 Ciekawe czy ciąg dalszy ma pod fotelem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2015 Już to przerobiłem i teraz żona czeka na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2015 Sprawdzam czy działa Upcośtam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 20 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2015 Musi działać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano 21 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2015 :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 21 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2015 Dość czekania! Setkę (oleju) dla kurażu i jazda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 1 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2015 Hahaha... Godne naśladowania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 3 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 9 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 27 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 27 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2015 :( Aż mi sie łezka w oku zakręciła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 27 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2015 No to może z innej beczki Cię rozbawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano 29 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) Uprzedzając ewentualne pytanie: od lewej widzimy: św. Bartłomieja, św. Jakuba Młodszego, św. Andrzeja, św. Piotra, Judasza, św. Jana, Jezusa, św. Tomasza, św. Jakuba Starszego, św. Filipa, św. Mateusza, św. Judę Tadeusza i św. Szymona. Edytowane 29 Marca 2015 przez Hubertus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2015 :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 9 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2015 :D Dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Zawieszenie? Igła Panie, nic nie stuka! :xd: :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2015 uwielbiam ten dział :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Huehue, już nie długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi