Hermes Napisano 20 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2014 Planujecie już jakieś wypady motocyklowe w przyszłym roku? Mi po głowie chodzi Korsyka lub Grecja - wypad z plecaczkiem :cyklop: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 20 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2014 Hermes. Jak znam życie to miesiące wakacyjne wchodzą w grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 20 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2014 Tylko wakacyjne - lipiec/sierpień.wrzesień. Termin bliżej będzie znany po sesji Agi - nie wiem jak jeszcze moja obrona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
besku Napisano 20 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2014 dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2014 Maj/czerwiec- Iran, sprawy zaczynają juz się kręcić. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 21 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2014 Ciągnie Cię tam daleko na wschód :P Ekipa taka jak do Kirgizji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2014 Prawie. Ojcowie Zalozyciele, czyli ja i Stazak, zamiast Lodowy Junkers, który w zeszłym roku nie mógł z nami jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2014 A lodoweczka ;-) co niedobrze mu się robi na wasz widok ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2014 A ja drodzy panowie jadę na 100% na dwa może 3 rajdy . Kociewski, Pałuk i Motognój :) kto jedze ze mną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2014 Tu to sami emeryci , gawędziarze , czasem jakiś zlocik opykamy :cyklop::cyklop: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 21 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2014 A ja drodzy panowie jadę na 100% na dwa może 3 rajdy . Kociewski' date=' Pałuk i Motognój :) kto jedze ze mną ?[/quote']Może ja w roli widza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2014 A pije się tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 21 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2014 Gazoline tak! Nawet litrami! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2014 Sory Hermes ale miałeś próbkę na jesiennym zlocie choć ja się nie wykazalem ale nadrobie na wiosnę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 21 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2014 Trzymam za słowo!! :angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2014 Ja chętnie zużyję więcej gazoliny.:exclamation::exclamation::exclamation: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 21 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2014 Trasa zaproponowana przez Tank'a zaspokoi Cie, Ertek'u :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
besku Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 mam umyc kawe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 29 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Jak najbardziej tak! Ślązaczki czekają! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 mam umyc kawe? A co z tygrysem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Sexualno optyczne podejście - codziennie na niego patrzy i go to pier.... , lakiernik się robi , składanko i ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2014 Mi coś po głowie chodzi moto Tunezja... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 30 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2014 Oooooo zostawić stado w hotelu i ogień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi