WieRcik Napisano 25 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2014 I co? http://www.artbiznes.pl/index.php/zaskakujaca-konstrukcja-z-polski/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 25 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2014 Nie wiem o co Ci chodziło z tą moszną? Ale moto kosmiczny. Ciekaw jestem charakterystyki tego silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 25 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2014 ostre winkle chyba nie dla tego motka . raczej do jazdy na wprost, pozycja mocno w tyle i łapki do przodu wycągnięte do tego mama moja mówiła " nie ufaj niczemu co ma łańcuch z prawej strony " sorry ... nie kupuje tego projektu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 25 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2014 Moszna = można , to nie kwestia czy biorę czy nie biorę ale samego pomysłu , uporu w realizacji i tych wszystkich problemów przy realizacji pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 25 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2014 Czytałem o tym w 2011r. Tej animacji nie widziałem. Koncepcja bardzo ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 25 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2014 Ciekawie się zapowiada. Temat mnie mocno zainteresował z "inżynierskiego" punktu widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocie_ruchy Napisano 25 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2014 Artykuł jest z 2011r. i obawiam się, że nic z tego nie wyszło. Czasy pionierów w motocykliźmie już dawno się skończyły. Ostatnim był chyba Britten. Nie to, że nie wierzę w polską myśl techniczną, ale wg. mnie sposób na start z polskim motocyklem mają Romet i Junak. Budują kapitał powielając chińszczyzne i być może w planach mają stworzenie czegoś swojego, ale nie rewolucyjnego. Raczej dobre podzespoły z Włoch, Japonii itd (oczywiście made in China), ale złożone wg. pomysłu polskich inżynierów. Albo chociaż inżynierów pracujących za polskie pieniądze. Bogatszym się nie udało, vide Motus, ale Polaris Victory i Indiana rozbujał, więc skoro mają już fabrykę w Polsce, może zaczną robić coś pod polską marką. WSK 1200 V2 ADV. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwowarek Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2014 Taki z wyglądu troche Buell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi