WieRcik Napisano 3 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2014 Jak w temacie , czy też ktoś jeszcze tak ma? Coś to nasze forum przycichło , może jakiś wypadzik bez motocyklowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 3 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2014 Dzisiaj na plusie. Może jednak motocyklowy.:lol::lol::lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 3 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2014 Forum przycichło, bo zima się zbliża :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DwaMariany Napisano 3 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2014 Ja też tak mam. W piątek do południa wolne, jeśli tylko na plusie będzie siadam na moto i się przewietrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 3 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2014 Ja możliwe że wybiorę się jeszcze na motomikołaje, ale wszystko wszystko zależy od tego jak będzie w piątek... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2014 To se qrwa wykrakałem , rozjebało mi komin. :facepalm::facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 3 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2014 Koniec nudy? Najszybciej postawisz systemowy. Co właściwie się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 3 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2014 Piorun? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 3 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2014 Parę lat temu, na początku sezonu grzewczego, w domu rodziców zapadł się komin, zatykając na amen. W trzy dni postawiliśmy 12 metrowy komin systemowy na zewnątrz budynku (przy ścianie). Tylko nie było mrozów. Ale chemia budowlana poszła mocno do przodu. Jeszcze szybciej postawisz komin z kwasówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2014 Przyducha się zrobiła i jak pierdolło to wyleciało jakieś 50x50 razem z wyczystką , jutro wejdę na dach i strych , zobaczę jakie tam spustoszenie zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 4 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudnia 2014 To się zastanowisz zanim znów napiszesz ze nuda :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi