Kristos1971 Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2015 Moje marzenie... Nie start (mam świadomość w jakim stanie jest mój organizm), ale jazda z ekipami. Chciałbym kiedyś zrealizować reportaż na temat (moim zdaniem) prawdziwego Dakaru czyli napisać o : http://turystyka4x4.pl/samotne-wilki-dakaru/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2015 Faktycznie, to byłaby "wyprawa życia". Swoją drogą w cholerę $$$ trzeba mieć na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2015 No tak nie do końca , znajomy też miał takie marzenie tylko Paryż - Pekin i jak sobie to wykombinował ? Zatrudnił się jak kierowca ciężarówki servicowej i udało mu się , także myślę że z uporem i kombinatorskim usposobieniem Kristosa to tylko kwestia czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2015 Źle zrozumiałem - myślałem o starcie w rajdzie :P Mój błąd, nie bić!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2015 Hermes nic nie bój! Małych się nie bije :-P A swoją drogą może kogoś zainteresuje Hermes wrzuć to w odpowiednie miejsce bo nie ogarniam do końca tapatalka :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2015 Co to znaczy "MAŁYCH"?!?!?!?! Dodane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2015 Drobnych, krótkich, mizernych, niewyrosnietych :-P itp.:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi