Ertek Napisano 27 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2015 W oczekiwaniu na wenę wrzucę jakiś filmik. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 31 Października 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2015 Ten z pętli Theth też musi się tu znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 31 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2015 Fajnie się ogląda. Dobrze, że razem nie jechaliśmy- afra jest chłodzona wodą i może sobie wolno pykać, ja niestety muszę ,,chłostać'' coby chłodzić. ;) ;) :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 31 Października 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2015 No wiem że demonem prędkości nie jestem, ale to pierwsze moje kroki off :) Po za tym mój kompan podróży był jeszcze wolniejszy i tak musiałem co parę kilometrów robić postoje i go wyczekiwać. Zdecydowanie wolał bym Cię gonić! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi