Jump to content

Moja BigSuzi

Marcin_Torx
 Share

Recommended Posts

Pierwsze zdjęcie to gdzieś na Szlaku Orlich Gniazd, prawda? Mirów? Bobolice?

Moto zacne, inspiruje do podróżowania. W jego cyklopim oku widać smutek jeśli każe się mu tylko latać po mieście;)

Miałeś wcześniej 650, prawda? Jak odczuwasz różnicę? Już trochę polatałeś nowym. Jakie wnioski? Duża przepaść między 650? Większe kopyto? Ja zacząłem od dużego (starego) i na czarnym sprawuje się dokładnie tak jak potrzebuję za to w terenie czuć, że jest mega klocem, skorym średnio do współpracy. Wcześniej latałem tylko szosówką ale ten jakoś mnie nastraja, żeby zjeżdżać z asfaltu i myślę o lżejszym motku. Mam w tym roku kilka szosowych tras, sprawdzę czy nadal będzie mnie ściągać w las bo jeśli tak to duży de-el mi będzie ciążył.

NIestety moto kupione pod koniec września więc ledwo nakręciłem 2k :( - prawdziwe wyzwanie przyjdzie w tym roku - już zaplanowana Litwa na maj oraz Alpy (AT,D,I,CH) na lipiec - do tego dojdą pewnie spontany - więc trochę km będzie - więc już będę miał wyrobione zdanie.

Na razie jestem mega zadowolony. To czego brakowało mi w 650 (mimo że to świetny motek) to tzw "spokojnych) przelotówek w granicach 150km/h (+/-) bez darcia silnika ... :) teraz to mam - no i oczywiście kopa który tez już jest. Do tego dochodzi na + ABS i trakcja których też nie miałem.

Mimo że może nie jest to motek tryskający techniką jak np KTM ale wg mnie ma najlepszy stosunek jakości do ceny - a i ludzie "używający" V-STROMÓW są po prostu genialni :) (nie ujmując innym)