Ertek Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 (edited) Na razie wrzucam intro i pierwszą część filmu autorstwa Mikea McQueen,a. Jak skończę z Maroko to troszkę opiszę wycieczkę. :) C.D.N. Edited August 5, 2017 by Ertek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted October 12, 2017 Author Report Share Posted October 12, 2017 Macie filmik Marcina "Endurożółtodzioba". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted November 21, 2017 Author Report Share Posted November 21, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek_s Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Ostro było :) Wrzuć następne części, jak się pojawią pls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted November 30, 2017 Author Report Share Posted November 30, 2017 Jest kolejny odcinek Endurożółtodzioba. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 Ertek, tu nie było gleby Twojej, także odcinek na plus :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
polly Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 (edited) Ertek możesz wrzucić jakiś zarys trasy?W przyszłym roku chcemy z kumplami zaliczyć Maramuresz (przez Ukrainę :) ) Edited December 1, 2017 by polly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted December 1, 2017 Author Report Share Posted December 1, 2017 Tu mięliśmy bazę. Polecam. Prowadzi to Holender. Miejsce jest super! https://www.google.pl/maps/place/offRoadventure+SRL/@47.6726991,24.6419199,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x12d0904606f770d6!8m2!3d47.6726991!4d24.6419199 O tracka podpytam. Jak jest to podrzucę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polly Posted December 4, 2017 Report Share Posted December 4, 2017 Ok, dzięki! :) Rozumiem, że codziennie wracaliście do bazy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted December 10, 2017 Author Report Share Posted December 10, 2017 Ostatni odcinek Endurożółtodzioba. Ja tego dnia (na całe szczęście) postanowiłem odpocząć i spędziłem dzień z Aśką jeżdżąc Toyotą po górkach; https://www.facebook.com/romuald.tyrman/videos/1899269357006916/ Chłopaki natomiast...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted December 11, 2017 Author Report Share Posted December 11, 2017 Po powrocie z Maroko, już zacząłem myśleć gdzie by znowu... No i jak zwykle na którymś z forum znalazłem post autorstwa Mike McQuinne'a pt. Rumunia, góry Maramuresz. Niewiele się zastanawiając nawiązałem kontakt i po paru zdaniach byliśmy umówieni na integrację na Jurze przed głównym wyjazdem. Umówiliśmy się na 21 kwietnia, tymczasem 18-go wieczorem...: Ale jesteśmy twardzi więc 21-go: Wyruszyłem na umówione miejsce... i w oczekiwaniu na resztę ekipy rozpaliłem ognisko. C.D.N. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polly Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Dawaj, dawaj dalej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted December 12, 2017 Author Report Share Posted December 12, 2017 (edited) Ekipa dojechała. Integracja zaczęła się dość ostro ;) . Następnego dnia (22 Kwietnia) polataliśmy po lasach, polach, śniegu, błocie i piachu. Było super! Dość zmęczeni, ale szczęsliwi dotarliśmy do bazy w Niegowej. No i wiadomix- kolacja, ognicho i integracji c.d. Następnego dnia zaliczyliśmy tor offroadowy. Pakowanko i rozjazd do domów. Przed wyjazdem jeszcze przyszły nowe opony. Przód Metzeler: Tył Goldentyre: C.D.N. Edited December 12, 2017 by Ertek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted December 13, 2017 Author Report Share Posted December 13, 2017 (edited) Niedziela, 2-go kwietnia ruszamy. Godzina 22 z minutami przyjeżdżają dwa zestawy z Warszawy. Szybkie pakowanie motka, bambetli i w drogę. Jeszcze pod Krakowem chłopaki z drugiego zestawu zgarniają Marcina i w pełnym składzie jedziemy dalej. W nocy docieramy do Chyrowej. Rano śniadanie i dalej do celu. Gdzieś po drodze na Węgrzech: Po drodze spotykamy Marcina (Endurożółtodziba) z Aśką i Markiem. Zgadujemy się i od tej pory jedziemy razem. Wieczorem docieramy do celu, czyli na kamping Holendra. Zdjęć mam mało, ale wszystko jest w pierwszym odcinku filmu Mike'a McQuinn'a. (Pierwszy post, drugi film). C.D.N. Edited December 13, 2017 by Ertek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted December 13, 2017 Report Share Posted December 13, 2017 Rozumiem, że z Endurożółtodzibem wyszedł spontan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted December 16, 2017 Author Report Share Posted December 16, 2017 (edited) Rozumiem, że z Endurożółtodzibem wyszedł spontan? Hermes, logika cię nie zawodzi. Pierwszy dzień w Rumunii. 4 czerwca był na prawdę trudny. Mike ze swoim Garminem zafundował nam niezłą przejażdżkę. Zdjęć praktycxznie nie mam, wszystko jest w pierwszym filmiku Endurożółtodzioba. Poranek w bazie: I wypad... C.D.N. Edited December 16, 2017 by Ertek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts