old1977 Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 zaskoczył mnie pozytywnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Czemu z przodu silnika widać iskrę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
old1977 Posted March 7, 2018 Author Report Share Posted March 7, 2018 to je dioda od elektronicznego zapłonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 @old1977 jakie wynalazki masz jeszcze u siebie w garażu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 (edited) 2 godziny temu, old1977 napisał: to je dioda od elektronicznego zapłonu Ło panie, toż to Sojuz nie zemsta Stalina. Edited March 7, 2018 by Ertek Link to comment Share on other sites More sharing options...
old1977 Posted March 7, 2018 Author Report Share Posted March 7, 2018 (edited) 44 minuty temu, Hermes napisał: @old1977 jakie wynalazki masz jeszcze u siebie w garażu :P mam jeszcze ramę od Dniepra i szukam japońskiego silnika V2 w rozsądnej cenie bo myślę nad czymś takim ale trzeba dokończyć SHL i dopiero będę brał się za dniepra,w K750 odbudowałem od zera wszystko oprócz zbiornika jest malowane proszkowo,silnik zrobiony calutki szlif cylindrów,nowe tłoki wał po regeneracji zapłon sovek,zawory dorabiane u Paradowskich,wałek rozrządu robiony u Światka,nowe gaźniki chinole będą szły do wymiany,wszystkie łożyska nowe,podpora wału przerobiona na oring Edited March 7, 2018 by old1977 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts