Żółwik Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 (edited) Coraz częściej zastanawiam się nad nowym motocyklem, chciałbym aby zabrały głos osoby które zakupiły nowy motocykl. Na co zwracali uwagę przy zakupie, co by zmienili teraz gdy by mieli kupić nowy raz jeszcze i czy kupili by drugi raz nowy, zastanawiam się nad tigerem 800 , ale przy tej kwocie jest jakiś już wybór... doradzcie coś :) planuje na wiosnę. Edited October 24, 2018 by Żółwik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 Dzik którego mam jest prosto z salonu. Zakupu nie żałuje. Generalnie jak kupujesz nowe moto to nie ma sie czym przejmować. U mnie problem był ze źle rozpakowanym sprzętem, bo wpadła gumka recepturka do wiatraka na chłodnicy przez co nie mógł się włączyć i wywalał błąd na desce. Poza tym wszystko jak ta lala. Jedyne czego teraz po 2 latach żałuje to, że nie dopłaciłem do 1190 :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dondi Posted October 24, 2018 Report Share Posted October 24, 2018 Ja nie żałuję, bo dopłaciłem :) jeśli myślisz o nowym tigerze 800 to akurat teraz jest w bardzo dobrej cenie. Ponoć jedyną jego wadą jest to, że grzeje w tyłek. Podobnie z resztą jak 1190 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Żółwik Posted October 25, 2018 Author Report Share Posted October 25, 2018 z drugiej strony zastanawiam sie czy 800 nie bedzie dla mnie po czasie za slaby, kupujac nowy chcialbym aby mnie zadowalal przez bardzo dlugi czas... 1190 z tego co czytam ma dobre dane techniczne i nie jest tak bardzo ciezki :) bo np. tiger 1200 z tego co widze to trzeba by bylo miec w pogotowiu hds'a jak sie wypierd*le na piachu :) hmm a moze 1190 ... apropo... to nie moge znalezc na stronach nowego 1190 ?! zle szukam ? jest 1090 i 1290 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 Jeśli będziesz jeździł solo to 800 powinna wystarczyć. Gdyby nie @aqlec który jeździ ze mną, brałbym jakąś 800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 6 godzin temu, Żółwik napisał: apropo... to nie moge znalezc na stronach nowego 1190 ?! zle szukam ? jest 1090 i 1290 Nowego 1190 już nie ma w ofercie KTM, pomijając 690, jest 1090 i 1290 obydwa modele w dwóch wersjach R i S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Żółwik Posted October 30, 2018 Author Report Share Posted October 30, 2018 A jest w grupie osobnik ktory jezdzi nowym Dl 1000 ?? i mogl by sie wypowiedziec ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted October 30, 2018 Report Share Posted October 30, 2018 @Marcin_Torx miał nowego litra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts