aqlec Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Mam na imię Aga i jestem dziewczyną niejakiego, tu obecnego, Hermes'a. Razem podróżujemy po Polsce i zagranicy. Obecnie na Suzuki DL 650. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 2014 Witam piękną Panią :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masosz Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2014 Dzień dobry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2014 Witamy plecaczka. Nie korci Cię żeby samej pokręcić manetką? LwG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqlec Napisano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2014 Muszę się przyznać, że nawet ostatnio Hermes próbował mnie nauczyć, ale jego druga miłość nie za bardzo chciała ze mną współpracować :P Ale wszystko przede mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 2014 Może poszukaj sobie swojej drugiej miłości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke_ARh+ Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca 2014 Kobiety na motory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 8 Lipca 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca 2014 Ja tam nawet myślałem żeby SE zostawić dla Agi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqlec Napisano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2014 Może poszukaj sobie swojej drugiej miłości Propozycja godna rozważenia! :D Kobiety na motory! Nie mówie nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi