WieRcik Posted January 18, 2019 Report Share Posted January 18, 2019 Nie wiem czy wiecie ale już niedługo , będziemy obchodzić jubileusz powstania ALLRIDERSów , można by na tą , tę okoliczność zorganizować coś extra. Wiadomo mam na myśli ochlać się i popierdzieć w bali tyle że może zrobimy to z naszymi lepszymi połowami , już tłumacze dlaczego , otóż dlatego ponieważ że niech zobaczą jak bawi się szlachta "motocyklowa" , a nóż któraś dojdzie do wniosku że nie powinna być z tym z kim jest i w ten oto sposób uratujemy któregoś z naszych kolegów , oczywiście mam na myśli Dudka , po tych kilku latach i spotkaniach nie dość że odkrył w sobie geja to go jeszcze zaakceptował i nawet zaczął się z tym obnosić. Także tego , temat poddaję pod dyskusję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudek Posted January 18, 2019 Report Share Posted January 18, 2019 Jestem za a nawet przeciw ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted January 19, 2019 Report Share Posted January 19, 2019 Ale to szybko zleciało... Jak jeden dzień :P Idea fajna, podoba mi sie! Chciałbyś połączyć to ze zlotem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Żółwik Posted January 20, 2019 Report Share Posted January 20, 2019 Z racji tego iż moja córka ma prawie 10 miesięcy wolał bym jej aż tak świata nie przedstawiać :] jak cos to jestem sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted January 21, 2019 Author Report Share Posted January 21, 2019 Hermes nie no jak , nie przesadzaj , zlot to zlot i tylko dla nas , a tutaj to osobna imreza rodzinna. Żółwik jak "TWOJA" to że wychowujesz nie znaczy że zrobiłeś , ty tutaj nie ściemniaj tylko załatwiaj temat , bo jak powiem Marzence że jedziemy z rodzinami to się skończy na tym że ty w domu z mała zostaniesz a ona z nami pojedzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted January 23, 2019 Report Share Posted January 23, 2019 Sugerujesz Piramidy? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted February 21, 2019 Author Report Share Posted February 21, 2019 Jak najbardziej , pochlejemy , pojeździmy w offie , balii nie ma ale jest basen i chu.... błota , a właścicielka to niespełniona motocyklówa , tyle że musimy temat z terminem dogadać bo tam z tym ciężko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts