Jump to content

Recommended Posts

Nie wiem czy wiecie ale już niedługo , będziemy obchodzić jubileusz powstania ALLRIDERSów , można by na tą , tę okoliczność zorganizować coś extra.

Wiadomo mam na myśli ochlać się i popierdzieć w bali tyle że może zrobimy to z naszymi lepszymi połowami , już tłumacze dlaczego , otóż dlatego ponieważ że niech zobaczą jak bawi się szlachta "motocyklowa" , a nóż któraś dojdzie do wniosku że nie powinna być z tym z kim jest i w ten oto sposób uratujemy któregoś z naszych kolegów , oczywiście mam na myśli Dudka , po tych kilku latach i spotkaniach nie dość że odkrył w sobie geja to go jeszcze zaakceptował i nawet zaczął się z tym obnosić. Także tego , temat poddaję pod dyskusję.

Hermes nie no jak , nie przesadzaj , zlot to zlot i tylko dla nas , a tutaj to osobna imreza rodzinna. Żółwik jak "TWOJA" to że wychowujesz nie znaczy że zrobiłeś , ty tutaj nie ściemniaj tylko załatwiaj temat , bo jak powiem Marzence że jedziemy z rodzinami to się skończy na tym że ty w domu z mała zostaniesz a ona z nami pojedzie.

• 4 weeks later...

Jak najbardziej , pochlejemy , pojeździmy w offie , balii nie ma ale jest basen i chu.... błota , a właścicielka to niespełniona motocyklówa , tyle że musimy temat z terminem dogadać bo tam z tym ciężko.