Zenosław Posted March 5 Report Share Posted March 5 Zabieram się za dokładniejsze rozeznanie przed zakupem motoru. Na yt pooglądałem już troszkę i już na 90% będzie to Royal Enfield Himalayan. Wszystkie jego zalety mi odpowiadają a wady zbytnio nie przeszkadzają. Wygląd to kwesta gustu więc nie kupie czegoś co mi się nie podoba a w tym przypadku ten motor jest dla mnie przepiękny. Przypomina mi trochę MZ 251 a miałem taki motor za młodego. Budżet około 25 tys więc w tej okolicy chyba nie ma nic konkretnego. Motor oczywiście nowy z salonu. Głównie do szosowej jazdy ewentualnie lekki teren. Nigdy nie jeździłem szybko i teraz też nie zamierzam więc v max 130-140 mi wystarczy. Czy inne marki jak benelli, zontes, hyosung i inne warte są rozmyślania? A może są wady o których nikt nie powiedział na YT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted March 6 Report Share Posted March 6 Royal Enfield to jeden z najpopularniejszych moto na których śmiga się daleko na wschodzie. @WojtekBze znajomymi objechał Pamir na nim. Wporzo moto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts