Jump to content

3miasto i okolice

Recommended Posts

Witam. Jak w temacie . Może jest /bedize tu ktoś i jakis temat sie rozwinie jakiego wspólnego latania blizej i dalej .

No ja z racji L4 polatać będe mógł dopiero od września no ale że sezonu nie zamykam więc nic straconego.

(ps. zawsze chciałem założyć temat "3miasto " :D hahaha)

• 4 weeks later...

widze ze zaczyna sam ze soba gadać na forum :) Admin !! jak zacznę się tu sam ze sobą kłócić to mnie zbanuj :D

Ale do rzeczy to że latam ( raczej koło komina [powat wejerowo i pucczi] ) z każdej wolnej chwili to norma.( jak komuś brakuje kompana to pisać :P)

Ale czy ktos z okolić 3 city planuje jakiś wypad w ciekawe miejsce w promieniu 300km ? we wrześniu albo w październiku ?

Raczej planuje Offikiem / szutrami , 100% omijając szybkie asfalty . Może z namiotem na jedną noc albo z kwaterą.

Spokojnie Hermes ostatnio tak poszalałem ze znajomymi z Wielunia że postanowili żądać dostępu do morza , także już niedługo może się to zmienić z tym Trójmiastem. :blush::blush:

• 1 month later...

hej. nie wystraszył tylko okropnie zajęty i nie miałem czasu ani chęci siedzeć w necie .

nr tel do mnie to 793 203 531. W piąte sie odezwij bo teraz to jestem w delegacji.

Może w sobotętę 4 albo 11 polecę w okolice Bornego polatac trochce .

Generalnie dopiero teraz otwieram sezon motocyklowy więc latanie mnie czeka całą jesień i zimę więc dzwoń, albo pisz tu :) na pewno pare razy w tygodniu tu na forum zaglądam .

chociaz do starogardu mam 115km troche dużo :)

Ale 115km/2=57,5km :D , wyznaczymy punkt spotkania po środku, jak będzie parcie na rollgaz to ogień w drogę, a jak będzie zimno to rozpalimy ognicho, jakaś kiełba i będzie o czym gadać

"11" jak sama nazwa wskazuje - jest po 10tym, co daje mi jakby większe możliwości :p

no niestety pierwsze latanie będize dopiero w następny weekend bo pierd...ął mi regulator .

hahaha.

Nieczytany post Post: #12RE: 3miasto i okolice

Właśnie widzę o Androidzie pisałem Ci w Prywatnej Wiadomości' date=' którą zresztą mi odesłałeś w identycznej formie

[/quote']

nawet nie wiedzałem ze to PW jest . Na tablecie to czytalem i nawet nie zauważyłem ze to PW. Te małe huj*e urzadzenia na androidzie jakoś mnie nie lubią .

• 1 year later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 2 years later...