WieRcik Napisano 19 Września 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2014 Tank a coś Ty taki drażliwy jak dziewica??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 19 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2014 Bo ja jeszcze dziewica... ;) A drażliwy bo za cholerę nie mogę sie zalogować z kompa wrrr... a chciałbym kilka fotek wstawić a przez telefon nie mogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwowarek Napisano 20 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2014 Tank, zmień telefon ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 20 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2014 To nie kwestia telefonu, tylko jego użytkownika... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwowarek Napisano 20 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2014 He he he to ze zmianą będzie gorzej :) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 1 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2014 W razie jakby co to gdzie to spotkanie w Brzegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 1 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2014 1. Piwowarek + osoba towarzysząca 2. Hermes + aqlec 3. WieRcik 4. Ertek solo i bez wódki Oczko 5. Kristos (bez noclegu, tylko sobota). Jest szansa(bardzo duża) 6. Besku 7. IRo + przytulanka (jeszcze nie zdecydował która :facepalm::facepalm:) 8. Dwie sztuki jeszcze bez moto ale w puszce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 1 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2014 Czyli typowe szosówki dadzą radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 1 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2014 Z tego co wiem, to jak najbardziej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 2 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 Niestety, z przyczyn niezależnych ode mnie muszę zrezygnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 2 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 Niestety, nie poprowadzę wycieczki. Nic jednak nie stoi na przeszkodzie byście sami odwiedzili wskazane przeze mnie punkty- są ogólnie dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 2 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 :( 1. Piwowarek + osoba towarzysząca 2. Hermes + aqlec 3. WieRcik 4. Ertek solo i bez wódki Oczko 5. Besku 6. IRo + przytulanka (jeszcze nie zdecydował która O matkoO matko) 7. Dwie sztuki jeszcze bez moto ale w puszce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 2 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 Szkoda. Może coś jeszcze odkręcisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 2 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 Jaki jest plan działania? O której zjazd , czy się jeszcze lansujemy czy od razu upadlamy :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 2 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2014 Pośmigamy coś oczywiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 6 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2014 Halo jaki jest plan bo mnie chłopaki cisną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 6 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2014 Spotykamy się rano, śmigamy po okolicy - trasa wkrótce się pojawi. Przyjeżdżamy do grodu na +/- 17:00 i gaworzymy!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 6 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2014 O której zbiórka i czy puszka przejedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 6 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2014 Pogadam z Kristos'em, ale raczej da radę. Będzie to takie "niedzielne bujanie" :P Na dniach podam konkretniejsze info. Aga mi się rozchorowała i staram się Ją postawić na nogi do zlotu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 6 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2014 Aga mi się rozchorowała i staram się Ją postawić na nogi do zlotu :( aqlec-zdrowiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 6 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2014 Przywieź , wspólnymi siłami postawimy ją na nogi:diabel::diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 6 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2014 Nie wątpię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 7 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2014 To wiec jak? Można podjechac w sobotę? Jest jakas traska? No i najważniejsze gdzie i o której? Jakby nie za wcześnie, moze bym Wielebnego przytargal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 7 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2014 Jasne że tak. Jak najbardziej! Zapraszamy! Zbiórka myślałem +/- 10:00. Okolice Brzegu/Kluczborka. Traskę jutro wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 7 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2014 Kliuczbork pasuje. To ode mnie jakieś 170 km- nie musialbym wstawać po nocy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi