Hermes Napisano 10 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2014 10:00 na parkingu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 10 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2014 10 AM! Jak noga? Zabierz regler w razie jakby co.... ;) :) - - - - - aktualizacja - - - - - PS. Mój nr fona 6080osiem389siedem Choc jak będę jechał to nie odbiorę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 10 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2014 Mówiłem ze tank nie wie jak odbierać ja odbiorę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 10 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2014 Ertek my startujemy z konopisk o 8:30 +- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 11 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2014 I w drogę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Kraków się melduje! Dzięki chłopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Uć tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 12 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Medalioniy na miejscu , zajebista imprezka :angel::angel: Kiedy powtórka??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 W przyszłą sobotę? :lol: Dzięki wszystkim za cierpliwość, ale szybciej jeździć nie potrafię:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 12 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Chrzciny mam gdyby były moje to bym to olał ale tak to mnie żona ukrzyżuje. - - - - - aktualizacja - - - - - Dzięki za zajebisty weekend , dawno tak nie odpocząłem.:angel::angel::angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Może by tak ktoś jakie foty zapodał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 12 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Lepiej nie bo średnia rozwodów i porzuceń wzrośnie diametralnie.:diabel::diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Dziękuję Panowie. Trochę hardkoru jeszcze nikomu nie zaszkodziło ;) Kristos. Kolega na szlifierce narzekał, że w winklach za szybko.:lol::lol::lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Dzięki wszystkim za cierpliwość' date=' ale szybciej jeździć nie potrafięO matko [/quote']A Besku dale przeżywa tą Twoją trakcję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Dzięki za imprezkę! Było zajedwabiście! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 12 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Ciągle i ciągle kończymy flaszkę i spać jutro musi iść do pracy:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 12 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Eeeeeeeeeeeeeee no co jest wszyscy spać poszli???? Hermes gdzie foty??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Mówisz masz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 12 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 No to się rozumie , a fotek z gotowania jajek nie ma?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Nie miał kto robić :( Każdy moczył strupki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 12 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Jak Aga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqlec Napisano 12 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Niestety jeszcze mnie trzyma :( Ale słysząc opowieści, jeszcze bardziej żałuję, że mnie nie było :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 12 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2014 Uuuuuuuuu to chyba nie wiesz co się działo:facepalm::facepalm: - - - - - aktualizacja - - - - - Pochwalił Ci się że odkrył w sobie GEJA???:diabel::diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 13 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 2014 To aż tak blisko bylo??/ W sobie???!!! Mówiłem, ze trzeba spać plecami do ściany! :) PS. Żałuj Aga, ze nie bylas... Mogłabyś zobaczyć caly przekrój męskich... charakterów... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 13 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 2014 Panowie, SPOKÓJ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi