WieRcik Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Z racji chu... szyby postanowiłem zaadoptować szybę która od dłuższego czasu walała się po piwnicy w związku z tym wzięliśmy się i Paweł zrobił to co ja wymyśliłem.A wygląda to tak CDN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 No, piknie Panie, piknie! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
seitaro Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Nie powygina Ci w ferworze walki na ulicy tych uchwytów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted September 8, 2014 Author Report Share Posted September 8, 2014 Uchwyty są bardzo solidne , zrobione ze stelaża , jutro pyknę fotki jak wyszło , jeszcze muszę wykombinować jakiś zestaw do telefonu. W najbliższym czasie muszę zdjąć czachę i dołożyć na spodzie dodatkowe uszy do stelaża W niedzielę osiągnąłem ponad 180 km/h i nie było żadnych problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Daje Ci pomysła:blush: Mnie się nie podoba:facepalm: ale może Tobie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted September 9, 2014 Author Report Share Posted September 9, 2014 Eeeeeeeeeeeeeeee chyba raczej nie :diabel: ale dzięki za chęci:blush: chciałem zapodać z XC ale nigdzie nie było pod ręką żeby przymierzyć , zima będzie długa to będę coś modził chociaż ta póki co świetnie się sprawuje , zero dziadostwa na kasku , i fajnie paszczę owiewa jak lubię i można spokonie z rozpiętą kureczką latać leciałem 180 do 200 km/h nic nie odleciało , leciał to w tym przypadku jak najbardziej właściwe słowo bo robił co chciał, Mezeler tylny tak się zagrzał że nie dało się go dotknąć , kartofel straszny , na winklach nie mogłem zejść do 3 bo kompresja blokowała koło i był żużel , chociaż dodam jeszcze dwa oczka do stelaża , zrobiłem w niedziele 300 km także całość spoko dała radę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted September 13, 2014 Author Report Share Posted September 13, 2014 A tak to wyszło , muszę jeszcze jakieś etui na telefon znaleźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Nie, no zaje...ste . A z czego ta srebrna maskownica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted September 13, 2014 Author Report Share Posted September 13, 2014 FJRka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Pełna profeska:exclamation: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tank Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Noo! fajne! Moze tylko ten element z fujary na jakiś grafit? Telefon jesli nie używasz w nim navi warto w kieszeni wozić... W razie tfu tfu tfu z polamanymi kulasami ciężko pełznąc do motonga w krzaczorach po telefon by po pomoc dzwonić... (ODPUKUJĘ JESZCZE RAZ!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted September 30, 2014 Author Report Share Posted September 30, 2014 Będzie będzie tylko musi 1m śniegu spaść żeby jeździć się nie dało , to wtedy będę dłubał , mam tam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted September 30, 2014 Author Report Share Posted September 30, 2014 O widzisz tego nie wziąłem pod uwagę , ale z drugiej strony mam BT w kasku który samo odbiera połączenia a tak bym widział kto do mnie dzwoni i nie odbierałbym od cweli.Masz zrywkę? W quadzie zdawało to egzamin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tank Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Nie mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 nie odbierałbym od cweli. WieRcik. Z kim Ty się zadajesz? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted October 1, 2014 Author Report Share Posted October 1, 2014 Taka praca , a czasem chciałbym mieć chwilę spokoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts