Ertek Napisano 26 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2014 Wisi sobie takie ogłoszenie http://allegro.pl/trial-sherco-300-ccm-i4629647483.html pod nosem i mnie kusi.:facepalm::facepalm::facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 26 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2014 Z tego co widzę na fotach, nie polecam. Nikt nie da gwarancji osiowości osadzenia wału. Teoretycznie można potem ,,przestrzelić'' otwory, jednak ja osobiście nie brałbym takiej naprawy pod uwagę. Zadzwoń do Rafała 604 48 22 29, jest bezpośrednim przedstawicielem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 26 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2014 Mam wrażenie że lewa laga jest trafiona , jak potrzebujesz to we Wręczycy Wielkiej Marek 605499105 spawa , napawa i różne takie , głównie maszyny , weź karter od chłopa podjedz do Marka i powie Ci co z tego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 26 Września 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2014 Thnx Panowie. Ruszę temat bo zabawa może być przednia.:diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 26 Września 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2014 Mam wrażenie że lewa laga jest trafiona Co tam wypatrzyłeś? Nic nie zauważyłem.:s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 26 Września 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2014 Albo półki są przestawione , nie są w osi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 30 Września 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2014 Byłem obejrzeć. Straszny złom. Jak to mówią: Z tego pieca chleba nie będzie. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi