Skocz do zawartości

Dlaczego nie lubie beemwu

Martini_222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Moich kilku dobrych kolegów miało różne modele bmw i każdy z nich miał jakieś problemy jak nie pompa ABS to problem z zawieszeniem a to innym razem moto nie odpala itd itp..... No i ceny w serwisie masakra. Niemcy zrobili doskonały marketing dla motocykli i chyba prowadzą w sprzedaży typu ADV, no i w porównaniu z sprzedana ilością motocykli te usterki są chyba mało zauważalne ale.....

Wiem jedno ze moja Honda SP1 która ma lat 13 i 50 tysięcy mil na liczniku i była w różnych warunkach różnych krajach 3 razy zaliczyła porządna glebę nigdy mnie nie zawiodła. Przez ten czas padła mi tylko uszczelka wydechu :)

Wiem że każdy żyd swoje chwali..... A ten rysunek chyba wyjaśnia wszystko :)

Na suzi to tylko jedną. Tylko hond jest macho! ;)

Wystarczy kupić jakiegoś taniego Bigosa i już są dwie.:lol:

Wracając do tematu, o co chodzi z asymetrycznymi reflektorami???

Ścigacze BMW z profilu są b.ładne, ale z przodu-PORAŻKA!!!

Coś niemiaszki mają problem z design'em. To chyba ten obskurny język ma wpływ na ich uzwojenie mózgownicy.

Najlepsze jest to, ze wszyscy co mają duzo do powiedzenia na temat awaryjności beemek nigdy na nich nie jeździli, tylko wiedzą od znajomumych i znajomych znajomych których znajomym sie te beemli pierdolily. :) A ci, którzy niechcący wsiedli na to padlo jakos pozniej nie chca się z powrotem na hondy przesiadać... ;)

wytapatalkowane

To akurat nie powinno nikogo dziwić , toż to nasza największa cecha narodowa znajomość na wszystkim , zaraz po pracowitości na zachodzie. :facepalm: Jak się kupi padło to padłem zostaje , każdy sprzęt można naprawiać w service i nie będzie to miało znaczenia czy to bmw , honda , triumph , suzuki itd. itp. i będzie to kosztowało majątek , ale wystarczy trochę chęci i uporu i koszty można zredukować nawet 20% całej kwoty , bo czym różni się np. łożysko SKF kupione w salonie a czym w sklepie z częściami do maszyn np. rolniczych , tylko i wyłącznie ceną i opakowaniem. W dobie internetu , globalizacji , Chin , Tajwanu , USA itd. to żaden problem znaleźć to czego się szuka , to tylko kwestia buractwa=zasobności portfela , mam kasę i naprawiam za grube tysiące bo tak CHCĘ i jestem z tego dumny że jestem golony za frajer , albo szukać , pytać , próbować.