Hermes Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 B-Kinga "gonisz"?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Jak ktoś dobrze zapłaci. ;) Trochę mi go szkoda. Najchętniej bym zostawił Kinga w stajni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Nie sprzedawaj tylko dokup , moja żona już się pogodziła z poszukiwaniami potwornego klasyka :angel::angel::angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Nie sprzedawaj suzi, bo jak kupisz Huskę lub (co oczywiście polecam ;))Beemkę, to będziesz chciał jak najszybciej pogonić Afrykę! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Afra to jedyna i prawdziwa miłość od dzieciństwa , także raczej nie liczyłbym na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Afrykę przywracam do stanu pierwotnego i rejestruję na zabytek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 I do Muzeum Techniki! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Szkoda. :facepalm: Całkiem przyjemnie się jeździ.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dentysta Napisano 14 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2014 A ja przeczytałem cały wątek i napisze tylko tyle BMW = Będziesz Miał Wydatki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 14 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2014 Wylewny nie jesteś ;) Stara prawda i dalej aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 14 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2014 A ja przeczytałem cały wątek i napisze tylko tyle BMW = Będziesz Miał Wydatki :) Masz rację! :) A teraz uzasadnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dentysta Napisano 14 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2014 Moich kilku dobrych kolegów miało różne modele bmw i każdy z nich miał jakieś problemy jak nie pompa ABS to problem z zawieszeniem a to innym razem moto nie odpala itd itp..... No i ceny w serwisie masakra. Niemcy zrobili doskonały marketing dla motocykli i chyba prowadzą w sprzedaży typu ADV, no i w porównaniu z sprzedana ilością motocykli te usterki są chyba mało zauważalne ale..... Wiem jedno ze moja Honda SP1 która ma lat 13 i 50 tysięcy mil na liczniku i była w różnych warunkach różnych krajach 3 razy zaliczyła porządna glebę nigdy mnie nie zawiodła. Przez ten czas padła mi tylko uszczelka wydechu :) Wiem że każdy żyd swoje chwali..... A ten rysunek chyba wyjaśnia wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 14 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2014 Mi tam rysunek się podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 14 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2014 Czyli lepiej nigdzie dalej beemką nie jeździć? wytapatalkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 14 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2014 Lepiej mieć Suzuki i dziewoje wyrywać! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 15 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2014 Na suzi to tylko jedną. Tylko hond jest macho! ;) wytapatalkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 15 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2014 Lepsza jedna niż cztery conchity :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 15 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2014 Boście jeszcze Triumpha w akcji nie widzieli , nie mieści się w żadnych rankingach :angel::angel::angel::angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 15 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2014 Nawet nazwa mówi sama za siebie! :) wytapatalkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 15 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2014 Boście jeszcze Triumpha w akcji nie widzieli ' date=' nie mieści się w żadnych rankingach :angel::angel::angel::angel:[/quote']Z siodełka mojego trampka, to wyglądało....:facepalm: A sory Twój nie był w akcji...:blush: Dopiero się rozgrzewał.:angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 15 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2014 Na suzi to tylko jedną. Tylko hond jest macho! ;) Wystarczy kupić jakiegoś taniego Bigosa i już są dwie.:lol: Wracając do tematu, o co chodzi z asymetrycznymi reflektorami??? Ścigacze BMW z profilu są b.ładne, ale z przodu-PORAŻKA!!! Coś niemiaszki mają problem z design'em. To chyba ten obskurny język ma wpływ na ich uzwojenie mózgownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 15 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2014 Nie mówimy o kierowniku , a o sprzęcie :diabel::diabel: Cóż z tego że sprzęt gwizda jak szofer pizda. :facepalm::facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 15 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2014 Dentysta moje bmw ma 18 lat 190 tys km i niestety też się ostatnio popsuła linka sprzegla wiec masz rację ;-) a linka masakra 40 zł :-( chyba sprzedam tą awaryjną padline ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 15 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2014 Najlepsze jest to, ze wszyscy co mają duzo do powiedzenia na temat awaryjności beemek nigdy na nich nie jeździli, tylko wiedzą od znajomumych i znajomych znajomych których znajomym sie te beemli pierdolily. :) A ci, którzy niechcący wsiedli na to padlo jakos pozniej nie chca się z powrotem na hondy przesiadać... ;) wytapatalkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 15 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2014 To akurat nie powinno nikogo dziwić , toż to nasza największa cecha narodowa znajomość na wszystkim , zaraz po pracowitości na zachodzie. :facepalm: Jak się kupi padło to padłem zostaje , każdy sprzęt można naprawiać w service i nie będzie to miało znaczenia czy to bmw , honda , triumph , suzuki itd. itp. i będzie to kosztowało majątek , ale wystarczy trochę chęci i uporu i koszty można zredukować nawet 20% całej kwoty , bo czym różni się np. łożysko SKF kupione w salonie a czym w sklepie z częściami do maszyn np. rolniczych , tylko i wyłącznie ceną i opakowaniem. W dobie internetu , globalizacji , Chin , Tajwanu , USA itd. to żaden problem znaleźć to czego się szuka , to tylko kwestia buractwa=zasobności portfela , mam kasę i naprawiam za grube tysiące bo tak CHCĘ i jestem z tego dumny że jestem golony za frajer , albo szukać , pytać , próbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi