Kristos1971 Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2014 Znalazłem fotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 14 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2014 No to jak coś wcześniej zorganizuję to daję znak sygnał i przyjeżdżam , a tam z tyłu można ewentualnie zrobić schowek i rozumiem że ścianka tyla przygotowana jest pod bagażnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 15 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2014 ścianka tyla przygotowana jest pod bagażnik? Tak, nawet jakiś ,,gabażnik'' jest w zestawie. Błotnik koła i siedzenie (raczej do modyfikacji), też są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
besku Napisano 20 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2014 on ju odbyl stosunek z ta naczepa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2014 Masz już wózek pod swoim dachem Wiercik? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2014 No właśnie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2014 Nie jeszcze , nie uporali mi się z busem i nie miałem czym jechać , w końcu to zjebany diesel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi