Jump to content

Sahara Zachodnia i Antyatlas 2015

kowal73
 Share

Recommended Posts

Tydzień temu powstał plan! Uznaliśmy, że luty to idealny czas by zapuścić się trochę dalej do Maroka. Tym razem wybieramy się na Saharę Zachodnią i w Antyatlas...czyli wszystko to co za Atlasem Wysokim zasypanym o tej porze roku głębokim śniegiem.

Motocykle ciągniemy do Agadiru, tam się spotykamy, rozpakowujemy i jedziemy dalej na kołach.

Zwiedzimy Essaourie, Ouarzazate, Sidi Ifni, łuki skalne na plaży Legzira, pojedziemy zobaczyć niebieskie skały w Tafraout, poszukamy smoczych drzew a przy dobrych wiatrach dotrzemy też do samej Merzougi pod wydmy Erg Chebbi...

Wszystkich chętnych by wygrzać swoje kości w gorącym słońcu Maroka zapraszamy na wspólny wyjazd. Więcej info na priv lub na maila [email protected]

Na zachętę kilka fotografii z poprzednich wypraw.

26.jpg

59.jpg

104.jpg

19.jpg

18.jpg

14.jpg

16.jpg

9.jpg

• 3 weeks later...

Wróciłem jakieś' date=' dwa miechy temu z tamtych okolic robiłem tylko te trasę samochodem, jak coś to mogę podrzucić wam jakieś tracki z zdjęciami :)

Z miłą chęcią wybrał bym się raz jeszcze naprawdę jest zajesuper

[/quote']

Neno wiadomosc poszla na Twoja skrzynke

Dzięki. Zapisane.

W wolnej chwili przyjrzę się im mocniej, na pierwszy rzut oka widzę, że wszędzie tam już byłem ;)