kowal73 Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Tydzień temu powstał plan! Uznaliśmy, że luty to idealny czas by zapuścić się trochę dalej do Maroka. Tym razem wybieramy się na Saharę Zachodnią i w Antyatlas...czyli wszystko to co za Atlasem Wysokim zasypanym o tej porze roku głębokim śniegiem. Motocykle ciągniemy do Agadiru, tam się spotykamy, rozpakowujemy i jedziemy dalej na kołach. Zwiedzimy Essaourie, Ouarzazate, Sidi Ifni, łuki skalne na plaży Legzira, pojedziemy zobaczyć niebieskie skały w Tafraout, poszukamy smoczych drzew a przy dobrych wiatrach dotrzemy też do samej Merzougi pod wydmy Erg Chebbi... Wszystkich chętnych by wygrzać swoje kości w gorącym słońcu Maroka zapraszamy na wspólny wyjazd. Więcej info na priv lub na maila [email protected] Na zachętę kilka fotografii z poprzednich wypraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Może po magistrze... :( Zdjęcia wyborne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Podaj chociaż jakiś przybliżony koszt. Poślinimy się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal73 Napisano 29 Października 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Przybliżony koszt (transport moto,lot do Agadiru,benzyna,jedzenie,co jakiś czas hotelik) to około 5 tysi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 29 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2014 Zajrzyj na XTZ forum wszystko elegancko rozpisane a ile trwa wyjazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dentysta Napisano 14 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2014 Wróciłem jakieś, dwa miechy temu z tamtych okolic robiłem tylko te trasę samochodem, jak coś to mogę podrzucić wam jakieś tracki z zdjęciami :) Z miłą chęcią wybrał bym się raz jeszcze naprawdę jest zajesuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dentysta Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2014 Neno wiadomosc poszla na Twoja skrzynke tu kilka fotek dla smaku , bylo troche cieplo ;) Sorki za wielkosc zdiec ale ja taki troche nie techniczny jestem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2014 Piękne fotki! PS - generuj kod do do obrazków z miniaturkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neno Napisano 24 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2014 Wróciłem jakieś' date=' dwa miechy temu z tamtych okolic robiłem tylko te trasę samochodem, jak coś to mogę podrzucić wam jakieś tracki z zdjęciami :) Z miłą chęcią wybrał bym się raz jeszcze naprawdę jest zajesuper [/quote'] Neno wiadomosc poszla na Twoja skrzynke Dzięki. Zapisane. W wolnej chwili przyjrzę się im mocniej, na pierwszy rzut oka widzę, że wszędzie tam już byłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi