Jump to content

Przydatne/ciekawe narzędzia.

Ertek
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Fajny zestawik, wkrótce będę musiał coś podobnego nabyć - oby nigdy się nie przydał.

Gdzieś kiedyś widziałem fajną małą narzędziówkę - jak znajdę to wrzucę link

• 9 months later...
  • 8 years later...

Witam.

Potrzebuję zakupić zestaw narzędzi (nasadkowych, klucze oczkowe itd.) do swojego domu. Obecnie myślę nad narzędziami od firmy Tony King, która ma w internecie jedne z lepszych opnii.

Narzędzia będą używane raczej rzadko, ale chcę zakupić już sprzęt na kilka lat, więc proszę o podsyłanie linków lub/oraz podanie nazw firm jakim warto się przyjrzeć, jednakże również proszę o nie polecanie mi takich firm jak Neo, Stanley etc. Szukam już czegoś z wyższej półki.

• 2 months later...

eśli szukasz wysokiej jakości narzędzi, które posłużą Ci przez wiele lat, Tony King rzeczywiście jest jedną z marek, które zbierają dobre opinie. Poniżej znajdziesz kilka innych firm, które warto rozważyć przy zakupie narzędzi z wyższej półki:

Wera - Znana z wysokiej jakości narzędzi ręcznych, szczególnie wkrętaków i zestawów nasadkowych. Wera oferuje innowacyjne rozwiązania, które zwiększają komfort pracy.

Hazet - Niemiecka firma z długoletnią tradycją w produkcji narzędzi. Słynie z precyzyjnych i trwałych narzędzi mechanicznych.

Facom - Francuska marka specjalizująca się w narzędziach ręcznych, często używanych w przemyśle motoryzacyjnym. Produkty Facom są cenione za niezawodność i jakość wykonania.