Ruda Napisano 24 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2014 Chciałam się serdecznie przywitać na tym nowym forum :) Jestem Baśka i jeżdżę sobie po świecie na XT 600... Raczej nie należę do 'pisaczy' forumowych ale raz na jakiś czas chciałabym się z Wami podzielić jakąś fajną historią z podróży. Razem z Kowalem 73 bywamy czasem to tu to tam i przywozimy z tych miejsc całkiem sporo zdjęć... Tak więc... WITAM WSZYSTKICH! I serdecznie pozdrawiam Baśka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 24 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2014 Cześć. Czekam na jakąś relację. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 24 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2014 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruda Napisano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2014 Ertek - Aktualna relacja dziś na forum - Mongolia i Ałtaj :) Ten mały punkcik na tle zielonych wzgórz i ośnieżonych szczytów to ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 24 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2014 Serdecznie witamy kolejną damę na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 24 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2014 Ertek -Ten mały punkcik na tle zielonych wzgórz i ośnieżonych szczytów to ja :) Już lecę się przyjrzeć ;) __________________________________ Nooo. Toż to mega fota- najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 24 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2014 Witamy :angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqlec Napisano 24 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopada 2014 Witaj! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopada 2014 Czesc. wytapatalkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi