Kristos1971 Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2014 Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć... Wszystkiego najlepszego, zdrowych i pogodnych!!! U mnie przygotowania idą pełną parą: A u Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2014 Jutro zaczynam jazdę na szmaci niestety. :facepalm::facepalm: Narobiłeś smaku mojej żonie , zwłaszcza na boczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2014 My wyjeżdżamy w góry (Beskid Żywiecki) do rodzinki. Ciasta, ciasteczka itp się robią!! Również życzę wszystkim Wesołych Świąt!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2014 A ja wam życzę kaca giganta, takiego jak jeszcze w życiu nie mieliście ;-) i wspomnijcie mnie jak będzie was męczył :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 22 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2014 Dziwne bo jak piję za cudze , choć by nie wiem ile bym wyżarł , to się nigdy nie zdarzyło żebym kaca miał , a jak za swoje choćby mały kieliszeczek wychylę to kac gigant murowany , także Wielebny liczę na jakąś flaszeczkę od Ciebie pod choinkę , co bym Cię bardzo miło wspominał , adresik na PW Ci wrzucę no chyba że ktoś jeszcze chce mi zrobić niespodziankę. :angel::angel::angel::angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 23 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2014 Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzę forumowiczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 23 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2014 Zdrowych, wesołych Świąt, i sezonu motocyklowego co najmniej tak długiego jak w Kalifornii! :) wytapatalkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudnia 2014 ja zrobiłem drożdżówkę z rodzynkami :) z ku;kulinarnych rzeczy tylko to potrafię robić i nawet mi to wychodzi /:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudnia 2014 Święta święta i po świętach... Chociaż w ostatnich dniach przyprószyło!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudnia 2014 O chociaż jeden się objawił , ciekawe gdzie reszta , i jak przyjechało parę kilogramów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 28 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudnia 2014 Wolę nie wiedzieć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi