Hubertus Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudnia 2014 Podczas zupełnie niezobowiązującej rozmowy Kolega Kristos rzucił informacją o tym Forum. Zajrzałem, poczytałem i podjąłem decyzję, że spróbuję Wam potowarzyszyć. Obecnie jestem na "wygnaniu", nie pierwszy już raz zresztą. Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudnia 2014 witaaamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 31 Grudnia 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudnia 2014 Siemka śćemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocie_ruchy Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Stycznia 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2015 Witaj germański najeźdźco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2015 Cześć Hubertus!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqlec Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2015 Witamy! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Stycznia 2015 Cześć. LwG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Stycznia 2015 Czołgiem! :) wytapatalkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi