Ertek Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2015 A ja poudaję donosiciela ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 24 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2015 Ok, jest nas 10 pewnych osób + dwie nie pewne. Wobec tego jutro dzwonię wszystko potwierdzić. Wstępnie wezmę jedną czwórkę dla Wiercikowej ekipy i dwie trójki dla reszty. Poproszę też o jedną dwójkę w razie W, na wypadek by jak coś możliwie ją "opóźnić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 25 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2015 Rezerwacja dokonana. Teraz czekam na info jaką zaliczkę trzeba wpłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 25 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2015 Zajebiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 26 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2015 Dostałem potwierdzenie rezerwacji. Zaliczka wynosi 30zł od osoby ( dotyczy pewnych 10 osób, pogrubionych na liście z pierwszego postu ). Co do niepewnych to ustalę szczegóły. Zaraz zrobię przelew a Was proszę o wpłatę na konto 18 2490 1044 0000 4200 6603 6142 Osoby które wpłacą, zaznaczę kolorkiem na liście z pierwszego postu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 26 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2015 A dokladna data? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 26 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2015 24,25,26 kwietnia Ciągnie wilka do lasu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 26 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2015 Co wpisać w pole Nazwa/Imię i nazwisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 26 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2015 Do przelewu potrzebny jest tylko nr konta. Reszta jest dla Twojej informacji. Nic nie musisz wpisywać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 26 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2015 Jednak każą mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny67 Napisano 27 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2015 Niestety ja wypadam :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Przypominam o wpłatach zaliczki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 7 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Hermes wrzuć do pierwszego postu nr konta i kwotę wpłaty całości , i zaraz porozsyłam moim ciotom do wpłaty bo nie chce mi się z nim gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Póki co tylko zaliczka w wysokości 30zł. Reszta na miejscu. Dane wrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Pany, powoli trzeba się zastanowić jak z żarciem, bo musimy wcześniej dać znać info jak ze śniadaniami/obiadami/kolacjami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 14 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisz jakie są opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Śniadanie / Obiad/ Kolacja :P W piątek wieczorem Kolacja / Ognisko W sobotę śniadanie, obiad w trasie sobie gdzieś zrobimy i wieczorem ognisko. W niedziele śniadanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 15 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Ja się piszę na koryto łącznie z niedzielą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 17 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Ja się piszę na koryto łącznie z niedzielą. Ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2015 Kraków wyjeżdża około 12-13 w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 19 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2015 To podjedziesz do mnie i razem polecimy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 19 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2015 WieRcik, polećmy razem. Zgarniemy Hermesa po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Możemy się w Dąbrowie Górniczej spotkać lub w Mysłowicach - tam spotkamy się z IRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 19 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2015 No i git. Daj tylko jakieś współrzędne i podaj przybliżony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Na dniach wszystko dodam. Musimy uzgodnić o której dokładnie wyjeżdżamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi