WieRcik Napisano 3 Maja 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2015 (edytowane) Mam XJ 4.0 bena + LPG 1996r , u mnie od 10 lat , kupiony od 1 właściciela , Dyrektora Zamku Królewskiego na Wawelu , sprowadzony przez Raffi z salonu Jeepa USA albo Kanada już nie pamiętam , podobno to była testówka , w 2013 roku zrobiłem blacharkę , wymieniłem tapicerkę całą także nie daje świeżymi Mazurami - kompletny zawias 2" Procomp Ess9000 , resory , tuleje Deuter kompletny bez żadnej rzeźby - regulowane wahacze - obniżony reduktor 242 - osłona reduktora UP - osłona drążków UP - osłona zbiornika UP - amor skrętu Bilshtain - regulowany drążek RubiconExpress przeroboiony na wymienne końcówki - wymieniony najdłuższy drążek ze sworzniem na Mopara - opony KL71 31" 5szt (zasap nawet raz nie użyty) - wymieniona pompa wody - wszystkie węże - wisko , świece , kable - łańcuch w reduktorze - właśnie się robią oba wały przód i tył - tylny most chrysler 8.25 wymieniony komplet łożysk , Raffi , jak się okazało niepotrzebnie bo to wały takie dziadostwo robiły - hamulce tarczowe na tyle , wywalony ręczny - snorkel z ABS nie laminatu , ale jest odłączony - świeżo nabita i odgrzybiona klima - lightbar 6szt.lamp na dachu - dodatkowe światło cofania - kangurka , progi , osłona lamp tylnych z nierdzewki - maska przednia na siłowniku - halogeny dalekosiężne - pajączek na dachu z kołem zapasowym i uchwytem na szpadel Fiskarsa i hilifta - oryginalne zderzaki chociaż pod nim mam zamontowany ceownik 60mm pod uchwyty do wyciągania co by podłużnic nie poszarpać - oryginalny hak wyjmowany , 2 szekle z przodu z uchwytami - bagażnik różnej maści skarbów - OC styczeń 2016 Minusy cieknie przekładnia kierownicza ale mam drugą także w zestawie , obgryzione pasy z tyłu przez psy ale mam cały komplet jak by co , na progu pojawiła się ruda , jak jest gorąco opada klapa z tyłu ale siłowniki też mam. Samochód użytkuje praktycznie po czarnym jedyne wyprawy w plener to dojazd do ambony i pasników , w teren mam quada , cena jakieś 18 - 19k oczywiście do dogadania chyba że zamiana za KJ albo WJ tylko benzyna , to możemy się wymienić , miałem 10km do fabryki a niestety za miesiąc będę miał 60km w jedną stronę i powoli zaczynam szukać czegoś bardziej cywilizowanego. Edytowane 3 Maja 2015 przez Hermes dodałem fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 3 Maja 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2015 Kurcze, piękna sztuka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 3 Maja 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2015 Miałem kiedyś do czynienia z szóstką rzędową 4100ccm GM. Piec nie do zajechania. Takie piękne wnętrze że aż szkoda utopić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 3 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2015 (edytowane) Te środek nie widział nawet kropelki błotka , oryginalnie był siwy ale pod wykładziną podłogową był filc , najmniejsza wilgoć powodowała smród nie ziemski , poza tym był bardzo smutny i przygnębiający ten środek i tak zapadła decyzja o kompletnej wymianie , w tej już nie ma grama filcu , także problem rozwiązany O ile spalanie na poziomie 20l LPG absolutnie mnie nie zraża to 60 km na MTkach i niska prędkość przelotowa 80 -90km/h powoduje dyskomfort , jak się nie sprzeda , taka cicha nadzieja :D , to po prostu kupię jakiegoś rzęcha i tyle , póki co to i tak będę śmigał na moto. A najgorsze jest to że młody od rana wyje jak radiowóz jak tylko usłyszał o sprzedaży , nie odezwał się słowem do mnie. Edytowane 3 Maja 2015 przez WieRcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristos1971 Napisano 6 Maja 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maja 2015 Mam propozycje.... Jak przejedziesz to co ja Trampkiem, to go biorę i płacę. Jak nie dasz rady - bierzesz Trampka i dopłacasz 200pln. :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2015 Nowy nabytek na placu także zdecydowany klient dostanie spory rabat bo kasa potrzebna na pakiet startowy do KoJota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 5 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2015 Poka foty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2015 http://otomoto.pl/oferta/jeep-cherokee-limited-salon-polska-4x4-skora-autom-ID4pbqpb.html#c2f0db4c0c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 5 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2015 Hehe. Już się bałem że idziesz w mały litraż. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 6 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2015 To jest mały litraż :blush: Jak by nie te dojazdy to byłby WK 6.2 hemi albo przynajmniej WJ 4.7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2015 Z racji poważnej awarii w domu rozważę każdą sensowną propozycję , nie ukrywam że zależy mi na czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 25 Października 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2015 Temat reaktywowany , także jak coś to pw ,nowa cena 15900? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 26 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2015 WieRcik, z ciekawości, ile łyka LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2015 Nie wiem jeździłem na benzynie w 18l się mieścił ,ale temat do zamknięcia Krokodyl znalazł nowego właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi