Jump to content

Bałtyk 2016

Hermes
 Share

Recommended Posts

Na litwe może mogę z wami śmignać  ale to zależy od czasu wiec nie wpisywac mnie na liste .

Ale polecam promem z talina doTurku albo Helsinek  tanio i nawet przyjemnie ... Łatwiej i bez problemu . Mam uczulenie na mundurowych  w ruskach a oni chyba na mnie . Jest tez fajne promowe połączenie  turku sztokholm ( tak w razie co mówie )  bo finlandia nie rzuca na kolana ( mowie o kraju a nie i flaszce ) .
a północna  szwecja :):) jak masz w baku paliwa na 200km i mijasz CPN to dolej :) na tej stacji.  

• 2 weeks later...

jako że mam lekko  inne plany choć kierunek się  zgadza i dla tego bym się podłączył do was ale mam pytanie . 

Jaki i czy planujesz noclegi w PL ?  i ewentualnie litwa ? Czy w planie jest zmiana trasy ? np Klajleda na LT? 
Planuje  się karnąć ale kompletnie bez zegarka i rozkładu jazdy . Jedno co mam w planie to namiot na tereni PL i o ile możlewie  zwiedzenie mojej  ulubionej Kłajpedy. 
Z wami raczej dalej nie polecę bo bardziej od nabijania kilometrów lubię zwykłe włóczęgostwo motocyklowe i zajechanie w  każdą dziurę i wypić z lokalesem  oranżade :) 
Muszę jednak powiedzieć ze to na razie  tylko plany ( choć 80% za mną .Poinformowałem moją Panią a ta z niezadowoleniem dała cichą zgodę  ) 

Póki co ta podróż jest w sferze planów.

Nie mamy jako takiej konkretnej trasy do zrobienia - chcemy tylko Bałtyk objechać dookoła :P

Kolejną ważną sprawą jest to, czy dostaniemy urlop akurat w tym terminie (pracujemy razem)

• 5 months later...

Fajnie, mam nadzieję, że kamerka i aparat przygotowane... Liczymy na relację

Tak jest! Wszystko gotowe do drogi!! Relacja będzie na pewno :P

Ja też kibicuję! Fajny pomysł na wyjazd.

Dzięki!

• 2 weeks later...

Pięęęęęęękny widok Hermes!

Pierwszy raz trzymałem laptopa do góry nogami ;)

Od jutra nie oglądam meczy. (Albania podejście drugie ;)  )

Szerokości!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...

Important Information

Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.