WieRcik Napisano 31 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2014 Taki plan jest bardzo nisko budżetowo , zobaczymy co wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tank Napisano 31 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2014 Fakt. Niskobudżetowe webitnie. Trochę nieporęczne, ale praktyczne i ekologiczne. :D http://www.mojehobby.pl/products/Niemieckie-Skrzynki-Amunicyjne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 31 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2014 A jak nie wyjdzie to kominek będzie zadowolony :diabel::diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 31 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2014 Kufer do kosza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 31 Października 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Października 2014 Centralkę zostawiam bo na co dzień nie widzę innej opcji , głównie chodzi o zamykanie , w przyszłym roku chcę wyrwać się gdzieś dalej także sporo do zrobienia mam o wydatkach nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopada 2014 ja pomyslalałem za Tereskę umyje , Bo uflejona ostatnio jakaś taka. chociaż i tak sporo odpadło z niej syfu odpadło zanim w domu sie zameldowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2015 Dziś wymieniłem olej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 21 Stycznia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2015 A ja nawet nie mogę zejść do klubokawiarni żeby popatrzeć na moje pieszczoszki , chyba z powrotem uruchomię monitoring u będę sobie oglądał na TV zamiast debilnych seriali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2015 Posprawdzałem łożyska w tylnym zawieszeniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2015 Kurcze, to jest istota sprawy. Zajrzeć, umyć, nasmarować. Rodzaj smaru (cena) nieistotny. Hermes mam dwa do przejrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2015 :P Jestem w trakcie kupowania swojego garażu, także zapraszam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2015 Eee. No to GRATY! Kiedy parapetówa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2015 A nie lepiej do pokoju wstawić sprzęt ? Przecież do garażu trzeba chodzić a wierz mi powroty bywają trudne i potrafią pokonać najtwardszych i najzacieklejszych , to chociaż kanapę i lodówkę wstaw , bo pewnie Ci trochę zejdzie , zwłaszcza po parapetówie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2015 Pany, propozycja do rozważenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 11 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2015 Założona ory pompa paliwa. Wymieniony olej, filtry. Ogólny przegląd i dalej jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2015 a ja już 2gi dzień ściągam magneto i ściagnąć nie mogę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 11 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2015 Ja naładowałem aku, ale bez kupna nowego chyba sie nie obejdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwowarek Napisano 11 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2015 ...a ja dałem w palnik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 12 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2015 Marcin boszku boszku albo palniczkiem , zawsze daje radę , Hermes zaatakuj go dobrym prostownikiem i wstanie. Piwowarek terz chętnie bym mordę umoczył ale nie mam z kim nawet beagiel już nie chce wina żłopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwowarek Napisano 12 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2015 W palnik to ja dałem motórowi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 12 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2015 Motórowi to sie daje po garach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 30 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2015 Wreszcie dopasowałem moje kufry do stelaży DL'owych!!Sry za jakość, robione kalkulatorem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WieRcik Napisano 31 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2015 Lans na pełnym wypasie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ertek Napisano 31 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2015 No Hermes, sezon już w pełni, a ty dopiero teraz...;) Kupiłem poszerzenie stopki, bo raz podnosiłem moto z polnej drogi. Jutro montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermes Napisano 31 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2015 Do ej pory jeden kufer wystarczał - centralnego na Alpy przewierciłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi