MateuszW Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Hermes utwierdziłeś mnie na zlocie w temacie Osram Night Breaker i odebrałem je dziś razem z innymi częściami. Może jutro uda mi się je zmienić i w końcu trawa na poboczu będzie się palić.A poza tym deflektor,który dostałem od Wiercika w drodze powrotnej robi mega robotę.Następnym krokiem będą na pewno podgrzewane manetki Oxforda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek_s Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Mateusz, rzuć jakimś linkiem, gdzie kupowałeś żarówki, pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateuszW Posted May 5, 2016 Author Report Share Posted May 5, 2016 Staszek odnośnie tych żarówek to kupiłem je u siebie w Intermotors w Częstochowie, mieli je na miejscu. Ale są też w necie na allegro. Wpisz Osram Night Breaker. Nie są najtańsze ale ja tyle samo dałem u siebie na miejscu: http://allegro.pl/h4-osram-night-breaker-unlimited-110-duo-2szt-i5712622932.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 MateuszW, były już testy żarówek? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek_s Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Ja akurat jestem ma rajdzie bieszczadzkim, wczoraj była wieczorna jazda, więc pierwszy raz sprawdziłem światła w DL'u. Nie jest źle ma zwykłych żarówkach ale może spróbuję po powrocie z tymi osram'ami. Długie by były fajne ale świecą po koronach drzew, muszę cholewcia poczytać o regulacji świateł ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Albo podjechać na stację diagnostyczną i ustawić na maszynce , robią to za free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateuszW Posted May 8, 2016 Author Report Share Posted May 8, 2016 Pogoda piękna,a mój motocykl niestety odpoczywa u znachora. Taki mały niezbędny serwisik, dlatego nie niałem jeszcze możliwości przetestować night breakerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Na piątek ma być gotowy ja swojego zostawiam na dłużej , niech stracę dostanie nowe buty i napęd. Sławek stwierdził że jeszcze nie widział kat wywiniętej zębatki z tyłu - cokolwiek to znaczy. :facepalm: :facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek_s Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Albo podjechać na stację diagnostyczną i ustawić na maszynce , robią to za free. na razie spróbuję sam dojść, dobrze wiedzieć jak to robić w razie problemów w trasie. Potem może podjadę na stację chociaż to mocno zależne od obciążenia tyłu motocykla, chyba nie ma jednego dobrego ustawienia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WieRcik Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Pojedź na stację i niech Ci ustawią jak ma być potem w domu podjedź do ściany na zero i pomierzysz sobie gdzie są załamania i masz na przyszłość , nie musisz kombinować z ustawieniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek_s Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 good idea :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 Pany Pany! Jest nowe moto, ale światło mega słabe... Trzeba wymienić żarówki. Kupiłbym Night Breakery, ale korci mnie coś nowego. Możecie coś polecić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertek Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 Kiedyś kupiłem Osramy 100 watowe do puszki. Tylko trzeba dać przez przekaźnik i porządne kostki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
staszek_s Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 (edited) Ja kupiłem Philipsa WhiteVision - dwie sztuki H4 w komplecie z postojowymi 65 zł, nie majątek a świecą super. Jeszcze wprawdzie na drodze nie sprawdziłem, tylko w garażu ;/ Edited October 25, 2016 by staszek_s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermes Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Kumpel polecił mi Osram COOL BLUE INTENSE - wkrótce zobaczymy co to za wynalazek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dondi Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 http://www.rottweilerperformance.com/cyclops-ktm-1190-1290-adv-led-bulb-replacement-kit/te wypalą dziurę przed moto...i w portfelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts