Jump to content

Jakie żarówki

Recommended Posts

Hermes utwierdziłeś mnie na zlocie w temacie Osram Night Breaker i odebrałem je dziś razem z innymi częściami. Może jutro uda mi się je zmienić i w końcu trawa na poboczu będzie się palić.A poza tym deflektor,który dostałem od Wiercika w drodze powrotnej robi mega robotę.Następnym krokiem będą na pewno podgrzewane manetki Oxforda.

Staszek odnośnie tych żarówek to kupiłem je u siebie w Intermotors w Częstochowie, mieli je na miejscu. Ale są też w necie na allegro. Wpisz Osram Night Breaker.

Nie są najtańsze ale ja tyle samo dałem u siebie na miejscu:

http://allegro.pl/h4-osram-night-breaker-unlimited-110-duo-2szt-i5712622932.html

Ja akurat jestem ma rajdzie bieszczadzkim, wczoraj była wieczorna jazda, więc pierwszy raz sprawdziłem światła w DL'u. Nie jest źle ma zwykłych żarówkach ale może spróbuję po powrocie z tymi osram'ami. Długie by były fajne ale świecą po koronach drzew, muszę cholewcia poczytać o regulacji świateł ;)

Pogoda piękna,a mój motocykl niestety odpoczywa u znachora. Taki mały niezbędny serwisik, dlatego nie niałem jeszcze możliwości przetestować night breakerów.

Na piątek ma być gotowy ja swojego zostawiam na dłużej , niech stracę dostanie nowe buty i napęd. Sławek stwierdził że jeszcze nie widział kat wywiniętej zębatki z tyłu - cokolwiek to znaczy. :facepalm: :facepalm:

Albo podjechać na stację diagnostyczną i ustawić na maszynce , robią to za free.

na razie spróbuję sam dojść, dobrze wiedzieć jak to robić w razie problemów w trasie. Potem może podjadę na stację chociaż to mocno zależne od obciążenia tyłu motocykla, chyba nie ma jednego dobrego ustawienia...

Pojedź na stację i niech Ci ustawią jak ma być potem w domu podjedź do ściany na zero i pomierzysz sobie gdzie są załamania i masz na przyszłość , nie musisz kombinować z ustawieniami.

• 5 months later...

Ja kupiłem Philipsa  WhiteVision - dwie sztuki H4 w komplecie z postojowymi 65 zł, nie majątek a świecą super. Jeszcze wprawdzie na drodze nie sprawdziłem, tylko w garażu ;/

Edited by staszek_s

• 3 weeks later...